Jag kokar!!!

Idag har jag varit arg mest hela dan... Det är nog en blandning av pms och sömnbrist. Jag har ingen lust att vara så arg och otrevlig, men jag kan inte rå för det. Jag har försökt att räkna till  tio, andas lungt osv. Men idag ville det bara ut. Stackars Claes som fick ta det mesta (lite var han förtjänt av).

I fm åkte jag ialla fall ensam till Stinsen och klippte och slingade mig. Jag tror att det blev bra, men han stylade inget alls så håret var mest flygigt och fult. Jag blev ju inte på bättre humör av det... Vi ska inte ens tala om alla utslag/prickar jag har i ansiktet...

På kvällen har vi tittat på melodifestivalen och det var väl som vanligt, en massa dåliga bidrag som alla tycker olika om... Men mina två favoriter gick ialla fall direkt till Globen. Jag kommer inte att bli ledsen om jag missar någon vecka, men det är ganska bra lördagsunderhållning.

Jag har förresten en bra nyhet!!! Bra för mig ialla fall och Claes och barnen... Claes ska vara pappaledig på måndagar från och med den 15:e feb tills Oscar börjar på dagis!!! Vi har pratat om det ganska länge och nu har han fått ok av sin chef. Ska bli så bra!!! Vi pratade först om fredagar, men då är det nog lätt att man bara förlänger helgen. På måndagar måste vi ändå upp för Alva ska på kyrkis osv. Ska nog börja med att boka in ett besök hos en fotvårdsspecialist som jag tänkt länge :-)

Claes har lånat nån film av en jobbarkompis som han ska lämna tillbaka på måndag. Han satte på den för ett tag sen, men nu snarkar han så jag knappt kan blogga... Jag ska snart också gå och lägga mig. Funderar på om jag ska sova i Elins säng så att Claes får ta Oscar inatt.. Men jag kanska ska somna i min säng och gå ner sen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0