Täby C med bio och bus

Skönt att sportlovet snart är över så man får börja jobba och vila lite ;-)
Igår tog vi det ganska lungt på fm, barnen lekte jättefint ihop i Oscars rum så jag ville inte störa dem utan lät dem hållas.
Den åkte vi till Täby C och mötte upp Jeanette, Jennifer, Hampus coh Jeanettes systrar och mamma. Alla tjejernma gick på bio och såh Hotell Gyllene Knorren. Den var jättebra enligt Alva och Jennifer.
Vi andra gick och fikade (inte så lungt och stilla med Hampus och Oscar) och sen gjorde vi ett försök agtt gå in i en affär. Men efter att ha jagat två killar som sprungit ut ur affären, gömt sig i klädställningar m.m. så gav vi upp. Vi gick bort till ett ställe där de fick leka och busa istället.
De har verkligen samma tempo de där två och de jagar upp varandra. Nettan och jag var helt slut, men killarna hade kul ;-) Och det är faktiskt riktigt kul att se dem leka ihop. De har verkligen utbyta av varandra.
Efter bion gick vi på McDonalds och utfodrade alla barnen. Så när vi kom hem så gick jag och la Oscar i tron om att jag och Claes skulle få äta i lugn och ro....
Han vägrade att sova så till slut så dukade vi upp maten framför tv:n och försökte titta på  På spåret samtitigt som vi åt och sa till Oscar var tredje minut att gå tillbaka och lägga sig i sängen. Inte riktigt den utvecklingen vi ville ha....


Ibland sover han faktiskt, och då är han riktigt söt (och lugn)


Det var inte lätt att få dem båda på samma bild... Här har de hittat en varsin rosa bil som det står Princess på :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0