Semesterdrömmar

Vaknade igår av att snön yrde utanför fönstret :( Känns inte ok när man vill ha vår och sol.
Vid frukost frågade Alva vad vi skulle göra och både Claes och jag svarade att vi gärna skulle sitta och läsa en bok hela dagen. Hon gillade inte det förslaget så vi började fundera, men blev räddade av telefonen. Det var en kompis till Alva som frågade om hon ville komma dit. Så efter en snabbdusch skjutsade Claes dit hene och hämtade henne inte förrens vid 19. Hon var jättenöjd!
Sen gick dagen i lite olika projekt. Jag gick bl a igenom mina scrapbookgrejjer och insåg att det hade varit kul att sätta sig lite med det. Kanske ska passa på lite under nästa vecka.
Claes la ut annonser på blocket så idag ska vi sälja lite grejjer :-)
Oscar och Elin bakade kladdkakemuffins och bjöd på fika! Trevligt!!!
Sen åkte Elin till sin pappa för att äta lite påskmiddag med dem, Alva var ju inte hemma och Oscar åt tidigare än oss. Så vi satt helt själva i lugn och ro och åt middag igår.
Efter maten föreslog Claes att vi skulle spela backammon, men jag tror han ångrade sig när jag vann med 3-0!!!
Till slut gav han upp och då började vi planera vår 40-års fest lite och även prata semester.
Vi har kommit fram till att vi inte har råd att åka till USA. Bara resan för oss skulle gå på ca 40000:- och sen ska man ju ha pengar att leva av där. Det är bara inse att man inte kan göra allt här i världen, även fast man vill.
Så nu funderar vi på att ta någon annan resa.
Vi vill åka till något mysigt pittoreskt ställe, gärna i Kroatien, Italien eller Spanien. Gärna en färdig paketresa med flyg, transfer och boende. Pool och frukost ska finnas, men absolut inga barnklubbar eller shower. Nära någon liten by eller strandpromenad med mysiga små restauranger. Varmt ska det förstås vara. Och billigt!!!
Någon som har tips???


Lånade en bild från Elins blogg på deras muffins

Kommentarer
Postat av: Nettan

Kika på Apollo, de har charter men man kan bo i en egen vill med privat pool. Det kanske kan vara något? Däermot så får ni gå och köpa er egen frukost, men det kan ju vara ganska mysigt också att sitta på uteplatsen och äta nybakat bröd :)

Vet att de har villor i Grekland, förmodligen i andra länder också.

2012-04-10 @ 18:29:19
URL: http://jeanettestridh.blogg.se/
Postat av: Nettan

Kan även tipsa om Charter med Air Tours, de har ingen katalog utan finns bara på nätet och hos mig på mitt jobb :) I och med att de inte har några kataloger så kan de även hålla lite lägre priser. Finns många prisvärda mysiga hotell i medelhavet med dom. Soresor brukar också ha bra priser på deras "familjekuppen" som de lägger ut på vissa hotell ibland. Så där kan man också hålla koll.

2012-04-10 @ 18:36:45
URL: http://jeanettestridh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0