Snö

Idag kom snön och det med besked!!!
 
Det är långt mellan inläggen nu, men jag har inte riktigt ork på kvällarna.
Det är full fart om inte fysiskt så inne i skallen. KBT:n har satt fart på tankarna, men än så länge bara på ett bra sätt.
Jag har ialla fall kommit igång ordentligt med träningen nu och det känns bra. Även om det vissa gånger känns väldigt tungt så går jag dit. Och det måste vara bättre med ett dåligt träningspass än inget allls :-)
 
I fredags hade jag ledig dag och var först på kbt, sen åkte jag in till stan och åt lunch med en kompis. Så trevligt! Jag måste göra sånt oftare. Sen gick jag på stan ett par timmar och försökte leta present till Claes. Jag lyckades till slut, men då var jag så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Så jag gick till hotellet som Claes och jag skulle bo på och checkade in.
När Claes kom hade jag hunnit vila lite så då tog vi oss ut på stan och gick och åt. Väldigt trevligt!!! Efter god mat och ett par drinkar så bäddade vi ner oss. Lördagen började med en lång och härlig hotellfrukost sen packade vi ihop våra saker och gick på hotellets spa. Efter lite bad, bastu och bara avkoppling så hade jag en behandling från topp till tå i 80 min. Sååå skönt!
Det här var min 40-års present från min släkt. Tack igen!!!
Avkopplade hoppade vi in i bilen och åkte hem till mamma, där var våra barn och mina bröder med familjer. Mamma fyllde år några dagar tidigare så vi lagade middag till henne :-)
I söndags fyllde Claes år! Det firade vi med att åka bort på glöggmys hos vänner och plockmat på kvällen.
Så även om det var en fullspäckad helg så var det bara roliga saker så jag har levt på det hela veckan :-)
 
Idag har vi pimpat pepparkakor :-)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0