Produktiva dagar

Imorgon fyller min lilla prinsessa 10 år!!!!
Vi har bjudit in lite släkt och vänner på middag på kvällen och eftersom både Claes och jag jobbar på dagen så har jag förberett lite igår och idag.
Jag har lyckats att lägga in ugnstomater, göra kryddsmör, baka 2 sorters kakor och en tårtbotten och så har vi varit på självplock av jordgubbar. Jag har faktiskt tagit lite egentid också och tränat och klippt mig.
Nu har jag någon timmes plock, fix och inslagning av paket kvar att göra. Sen kommer jag att sova gott :-)
Imorgon ska jag servera frukost på jobbet så jag måste åka hemifrån senast 07,00....
Och då ska vi ha uppvaktat Alva först.
 
Jag är lite less på mitt jobb just nu, känner att jag verkligen behöver semester. Men jag har lite mer än två veckor kvar... Jag ska se om jag hinner ta ett snack med min chef imorgon för jag behöver veta att det blir bättre efter semestern. Hur som så skickade jag precis iväg en ansökan på ett jobb. Inte för att jag tror att jag får det, men jag känner att jag måste börja kasta ut lite trådar ifall det inte vänder på jobbet snart. Så vet ni någon som söker någon som kan jobba 50% så hojta till :-)
 
I förmiddags tog jag barnen och grannen med barn med mig och åkte och plockade jordgubbar. En väldigt trevligt trevlig tradition som vi har skaffat oss. Nu har jag också lärt mig att inte plocka för mycket för man måste orka ta hand om det också :-)
Men eftersom det blir kalas imorgon så lär det gå en del. Jag har bl a gjort en rulltårta med mosade färska jordgubbar :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0