Svulla

Nu har jag tryckt i mig chips och ätit av godiset som jag skulle stoppa i barnens påskägg... Får köpa nytt imorgon :-)
Claes är ute med jobbet och blir avtackad. Han ska i och för sig jobba imorgon, men det är sista dagen.

Ikväll har jag verkligen inte gjort någonting, men jag är helt slut efter dagen och mina bihålor dunkar som ett helt disco.

Ska bara inväta att alvedonen verkar och sen ska jag gå och lägga mig.

Knasiga barn

Imorgon får de barnen som vill på Alvas avdelning klä ut sig till påskkärring eller påskgubbe. Men min dotter har bestämt sig för att hon vill vara kyckling!!! Men nu har jag nästan övertalat henne så hon ska vara hälften påskkärring och hälften kyckling... Jaja, vi får se hur det går imorgon bitti.

Oscar började redan imorse medans jag försökte göra mig iordning med att dra ner alla rena kläder på golvet och kräkas på dem. Sen kastade han sina rena strumpor i badkaret. Det tog ganska lång tid innan vi blev klara och kom iväg...

Men iväg kom vi... Vi åkte till Barkarby och gick på plantagen och några affärer till, köpte blommor och lite påskäggsinnehåll. Sen hämtade vi Alva och åkte hem till mamma. Det var dags att göra hennes räkningar. Nu har vi en tid på banken på tis, så förhoppningsvis så ska vi snart få ordning på alla konton osv, så ska jag gå igenom med henne sen. Elin kom dit etfter skolan och sen åkte vi hem och lagade mat.
Oscar fick prova att äta själv :-) Det gick sådär... Han fick nog in lite i munnnen, men de mesta hamnade i håret, på bordet och på golvet. Utom majskornen som han fint stoppade i örat!!!
Det blev ett bad för lilleman innan sängen kallade. Men nu sover han och Alva ligger i sin säng. Hon sover inte men hon ligger ialla fall i sängen.

     

Jag har ett svårt beslut att ta angående SM. Ska jag åka med eller inte??? Jag har bestämt mig för att jag ska bestämma mig imorgon. Är det inte så man ska tackla alla svåra frågor? Att skjuta upp det till morgondagen...


 

Gympahall idag igen :-)

Idag har det varit barngympa. Efter en hel helg i hallen, kändes det som att jag kunde ha varit utan det... Men när jag väl var där så var det ju kul! Det brukar det ju vara. Däremot är det nästan jämnt väldigt hög ljudnivå och så var det även idag. Det var ok så länge jag var där, men nu efteråt så har jag en grym huvudvärk.
Min förkylning vägrar att ge med sig. Förmodligen har det satt sig i bihålorna för jag har ont i tänderna och ovanför ögonen....

Idag fick Claes i uppgift att hålla sig härifrån med barnen och så har jag tokstädat hela dan... Så nu är jag helt slut och kommer nog att ha ont ett par dagar, men det kan det vara värt. Allt är inte riktigt klart, behöver fixa några saker till innan jag går och lägger mig.
Han åkte till stinsen med Oscar medans Alva var på kyrkis och sen efter lunch så var de ute och letade påskris. De hittade lite, men jag behöver nog mer... Någon av oss får väl ut och leta igen.

Det har smält ca 10 cm snö längs in vid husväggen på framsidan så där tittar det fram en massa knoppar. Om det är krokus eller påskliljor vet jag inte, men det visar sig väl. Man blir ialla fall glad när man ser dem :-)

Nu har vi ialla fall bestämt att vi håller oss hemma i sverige under ledigeheten, vi lägger ner letandet och njuter av påsken istället. Och vips så hade vi fullt schema de närmaste dagarna; ons-fira farmor, lör-middag hos mamma, sön-middag hos Anders och Birgitta, måndag-påskknytis...
Jaja, Claes börjar ju inte jobba förrens den 12:e så vi hinner vila upp oss också. Plus att när han väl börjar jobba så kpmmer vi inte ha tid att vara trevliga och sociala så det är lika bra vi passar på nu :-)

     
Oscar                                     Elin ska tävla :-)            Sträckt Elin       


 
Jag fastnade oxå på bild     Elin laddar inför DMTn

Dagens tävlingar avslutade...

elin kom sjua i dmt oxå. Ingen kul placering. Men nya tag till nästa tävling!!!

Själv är jag helt slut. Ska packa ihop mina saker och gå hem och inta soffläge i ett par timmar... Sen ska jag hämta hem Elin som är på skräckfilmsparty...

Imorgon blir det hallen halva dan och sen har jag bjudit över oss till svärföräldrarna på middag :-)

Snart är det ny vecka igen...
Claes jobbar tis, ons och sen är han ledig till den 12:e. Skönt!!! Få se om vi hittar på nåt eller om vi bara hänger hemma.

Elin hoppade ur :-(

Nu har Elin precis tävlat i individuell trampolin. Hon gjorde en jättebra första serie och den andra var också riktigt bra fram till sista övningen. Då landade hon tyvärr bara på en fot och då räknas inte den övningen. Det är bara sex stycken som går till final och Elin slutade på en sjunde plats. Surt!!!
Hon är inte så glad just nu, men förhoppningsvis så kan hon glömma det och ladda om inför de andra grenarna...

nu har hon kört synkront och det gick ganska bra. De kom till final!

Nu håller dmt tävlingen på för fulla muggar, hon har kört sitt första hopp och ska snart göra det andra...

UVGK-CUP

I helgen är det uvgk-cup!
Det var min första tävling för 27 år sedan. Shit, vad gammal jag måste vara...
Idag har vi varit nere i hallen från 17 och fixat inför morgondagen. Datorerna krånglade som vanligt, men det brukar lösa sig...
Elin ska tävla imorgon! Ska bli kul att se henne hoppa det var ett tag sen jag gjorde det nu. Hon tävlar 13.30, så håll tummarna då :-)

Innan dess var jag och barnen nere i centrum och shoppade lite. Bla  så köpte jag mig en vit storskjorta, men lite mer romantisk och blusaktig. (konstig förklaring, men, men)

Annars har dagen bara försvunnit som vanligt och inget av det jag har tänkt har blivit gjort...

Nähä, ska nog gå och sova nu så jag orkar med morgondagen. Förkylningen är lite bättre, men den finns där och det känns framförallt nu när jag är trött.
F-n nu börjar millenium som vi missade i lördags. Måste nog se den, men den håller på till 01.00...


En eller två bloggar

Just nu skriver jag på två bloggar. Denna och så min matblogg. På matbloggen skriver jag bara om mat. Men nu funderar jag på att slå ihop dem och bara ha en blogg att koncentrera mig på. Men jag har inte riktigt bestämt mig än... Någon som tycker nåt???

Imorse åkte jag som vanligt och lämnade Alva på dagis och sen passade jag på att sticka iväg till Willys på en gång. Jag var rädd att om jag åkte hem och kände efter så skulle jag inte komma iväg... Men jag känner mig bättre idag och det gick riktigt bra att handla.
När vi kom hem så var det dags för Oscar att vila så då gjorde jag mig en latte, tog en stor nybakad bulle (från affären) och en ny tidning och kröp upp i soffan en stund. Skönt!!!

Sen fick jag finbesök! Det var Jenni som kom och fikade. Det var skönt att se henne, hon var med i en riktigt otäck bilolycka här om dagen . Hon hade verkligen änglavakt!!! Jag har sett bilder på bilen efter krocken och det var ingen kul syn...

Nu har jag varit och hämtat Alva och tog med mig Albin också så att hon har någon att leka med :-) Så de spelar spel i hennes rum och Oscar är mest trött just nu. Så jag ska passa på att mysa med honom innan middagen kallar...

Snorigt

Jaha, så var man snorig, har ont i halsen, öronen m.m. Inte kul! Och Oscar stackarn är likadan...
Men vi var hos läkaren igår och det var "bara" förkylning hos både mig och Oscar. Men det hjälper inte, jag känner mig jättesjuk för det. Och alla tycker bara synd om Oscar, så jag får lov att tycka synd om mig själv...

Ikväll har jag varit på föräldramöte i Elins klass. Vi bestämde en masssa bra saker. Elin tyckte inte att det var lika bra... Men jag tror att det blir bra för eleverna i slutändan.

Idag har Elin kommit hem igen! Skönt!

Vi letar för fulla muggar efter en resa under lovet, men det verkar vara helt kört. Allt är slutsålt!
Vi får nog strunta i det och koncentrera oss på sommarresan istället innan de också blir fullbokade.

Nähä, nu ska jag blogga om dagens mat på www.nybergsmat.blogg.se och sen är det sängen...

Sälen

Vi har haft fantastiska dagar i Sälen!!! Sen har det så klart haft sina baksidor också...
Vi var 21 vuxna och 20 barn i ett stort hus :-) På dagarna var vi i backen och på kvällarna hängde vi i huset. Det fanns ett lekrum och ett tv-rum där barnen var nästan hela tiden. Det var barn i åldern 10 mån till 12 år.
Vi vuxna var indelade i matlag så man behövde bara laga middag en kväll och de andra kvällarna var man "ledig". Jättebra system! Matlaget skulle även fixa en lek under sin kväll. Så första kvällen var det femkamp, andra kvällen "på spåret" och tredje kvällen en associeringslek. Supertrevligt!
Det fanns även en badtunna på gården som vi hyrde två kvällar. Det blev inte av att jag badade någon kväll, men Alva var i båda kvällarna ;-)
Alva var verkligen superduktig i backarna. Hon åkte helt själv i barnbackarna. Hoppade på knappliften själv och tog sig ner utan problem. Hon var även uppe på toppen och tog den röda backen ner utan problem (men då var Claes med). Jag åkte med Alva på lör fm och så passade jag på att ta några egna åk. Jättehärligt! Solen sken och det var toppenväder!
Jaha, så var det de där baksidorna då... Det gick magsjuka i huset... Svårt att undvika att det sprider sig när man lever så många på varandra. Jag tror att det till slut var 6 stycken som fick det. Inga barn och mest män... Claes fick det!!! Men vi andra klarade oss. Han låg sista kvällen och natten, men var såpass ok dagen efter att han orkade köra hela vägen hem. Till min stora lycka då jag var helt slut. Oscar har nämligen haft jättehög feber tre av fyra nätter. Vilket har har inneburit att varken han eller jag har sovit i mer än en timme i sträck. Så på hemvägen när jag kunde slappna av lite så bröt min förkylning också ut.


Ska försöka välja ut några av bilderna som vi tog och lägga upp här...


Dessa mötte vi på väg till backen första dagen. De var jättestora och jättemånga (16 st)


Alva i liften :-)





Solig dag i backen. Jag och Alva är där någonstans...


Barnen softar i solen!


Bad i tunnan


Sötnos!!!

Sälen

Jag försöker packa för om ca en timme kommer Claes hem och då ska vi åka... Men det går inte så bra. Oscar är snorig och grinig och jag förstår inte vad jag ska stoppa ner...
Nu har han snart ätit klart så då får jag göra ett sista ryck!!!
Bläää, jag gillar inte att packa

Snorig kille

Sitter här med en kopp kaffe, innan jag ska hoppa in i duschen. Planen var att göra det redan innan jag skjutsade tjejerna, men jag var alldeles för trött... Jag har en liten kille som inte ville sova inatt. Han har varit kinkig på nätterna ett tag nu, vaknar ett antal gånger och skriker. Helst vill han nog ha mat då, men jag har stått emot de flesta gångerna. Men inte inatt... Efter att ha suttit inne i hans rum och buffat och försökt få honom att somna om så insåg jag att han behövde få en ny blöja och sen tog jag in honom till oss. Då fick han även lite mat, men han kunde knappt äta för att han är så snorig. Stackarn!!! Det var ju förstås därför han hade svårt att sova också. Men efter ytterligare någon timme så somnade han, och då var ju inte jag så pigg på att gå upp när klockan ringde.
Hoppas att han "bara" blir snorig, imorgon ska vi ju åka till Sälen. Men i värsta fall så får väl Claes och Alva åka utan oss.
Vi har förresten fått reda på ungefär hur det kommer att se ut för Claes på nya jobbet i början. Han börjar med att åka till tyskland i två dagar, allt bra så långt. Sen är han hemma i tre dagar innan han åker tillbaka till tyskland och då blir han borta i två eller tre VECKOR!!! Känns inte så kul, men jag vet att det kommer att gå. Jag har ju inte så stort val. Och tittar jag i almenackan så är det fullt schema här hemma då...

Idag blir det lite tvätt och så påbörja packning infö morgondagen. Kolla så att vi har allt vi behöver och att jag har koll på vart...

Oscars första steg!!!

I fredags hände det!!!
Vi var iväg på ett lekland, jag och barnen, och då stod han och tittade på mig och när jag kallade så tog han tre steg till mig!!!
Förmodligen med tur än skicklighet. Det hände en gång till där, men då blev det två steg och sen gjorde han det en gång till på em hemma.

I lördags var jag iväg på spa med JEnny. Superhärligt! Men jag är så trött nu... Det är inte bra att åka och vila upp sig.
Så därför blir det inte mer än så här idag. Hoppas att jag orkar mer ikväll eller imorgon.

Tandlös dotter



När jag lämnade Alva på dagis imorse så var det samma kaos som vanligt på parkeringen. Jag tror att det är fler som lämnar kl 9 än andra tider och så har snön tagit en hel del plats, så det finns aldrig några platser när man kommer. Idag stod det en stor lastbil där också, han var inte så glad för han kom ingen vart eftersom folk hade parkerat mitt i. Till slut ställde jag mig utanför köksingången till dagis, på gångvägen... Men jag förstår inte vad jag ska göra???
Oscar somnade medans jag åkte och tankade så han fick sova en liten stund i bilstolen, medansjag gjorde mig iordning. Sen gick vi till öppna förskolan och var med på sångstunden. Det märks så väl att Oscar tycker att det är kul. Sen var vi kvar ett tag och lekte och Oscar fick mat innan vi gick hem.
Väl hemma så var det lunch till mig och sen lekte vi en stund innan vi hämtade Alvis.
Eftermiddagen har bara försvunnit...
Efter middagen så gick Alva till grannen och lekt. Hon kom hem klockan sju och gjorde sig iordning för sängen. Sen gjorde vi som vi gjort de senaste kvällarna, vi tittade på halv åtta hos mig tillsammans. Jättemysigt! Sen när det är slut så är Alva jätteduktig och går och lägger sig på en gång.
Men idag blev vi lite distraherade av att vår stora 5-åring som tappade sin första tand nu på kvällen!!!
Så nu har vi lagt tanden i hennes fina burk hon fick när hon döptes och vi har skrivit ett brev till tandfén där det står att hon vill spara tanden. Så får vi väl se imorgonbitti vad tandfén har gjort... Är det fortfarande en 10:a som gäller, eller kommer hon med en 20:a???



Claes har precis åkt för att handla och hämta hem Elin. Jag har en jättestor tvätthög att ta hand om samtidigt som jag ska titta på Grey´s.
Det blir tydligen inget av min dröm att resa bort en vecka nu. Claes har pratat med sin nya chef och de vill att han ska börja jobba tidigare... Så då får vi i så fall åka över påsk, vilket jag inte vet om jag vill... Jaja, vad är väl en bal på slottet...

Jag önskar mig ett en-plans hus!!!

Fick ett sms imorse av grannen där hon undrade om hin skulle lämna Alva på dagis. Gärna svarade jag och fick 20 extra minuter hemma. Dem tänkte jag spendera i tvättstugan, så jag spände fast Oscar i bilstolen och tog med honom in i tvättstugan. När halva maskinen var full så gick jag upp på övervåningen och hämtade mer tvätt. På nervägen gjorde jag något konstigt... Det slutade ialla fall med att jag halkade i trappan, fick tag i räcket med handen medans kroppen for ca 10 trappsteg. Det gjorde jä-ligt ont!!! När jag kännt efter om alla kroppsdelar satt fast så insåg jag att jag höll kvar i all tvätten. Jaja, det var bara att bita ihop och slänga in tvätten i maskinen, byta blöja på Oscar och packa ihop sig och sticka.
Så väl på väg med skötväska, handväska och bilbarnstol i famnen går jag ut och.... trillar på entrétrappen. Sittandes svärande i snön tittar jag på min son som storskrattar och tror att jag leker med honom...

Vi kom i alla fall iväg till sjukgymnasten och fick mat med oss hem från affären. Lunch, vila, dusch, lek. Sen packade jag ihop lite mackor, saft och bullar och gick till dagis. Jag hämtade både Alva och Albin och så tog vi en promenad med många stop. Första stopet var i stora trädet där de satte sig och åt mellis. Sen hittade de stora snöhögar som fick vara både det ena och det andra. Mest hem till dinosaurier, tror jag.

     

Väl hemma, så satte jag mig en stund och vilade min onda kropp innan det var dags att laga middag. Efter maten har vi tittat på tv. Först mästarnas mästare, och sen stjärnkockarna. Båda två program helt i min smak.
Nu snarkar Claes i soffan igen så nu är det nog dags att flytta in i sovrummet.

Imorgon kommer Elin :-)

Oscars rum

Måndag igen! Det innebär att Claes har varit hemma idag och att Alva har varit på kyrkis. Claes kommer att vara hemma på måndagar fram tills han börjar på det nya jobbet, som förhoppningsvis blir den 1 maj.
Idag har vi fixat med det sista i Oscars rum, så nu är det jättefint därinne :-) Jag sätter in lite bilder...

Det har varit gympa igen idag. Idag var det bara 16 barn där och vi var 3 fröknar, så det kändes ganska lungt. Jag har hållit i uppvärmningen de senaste gångerna och det är riktigt kul.

Nu tittar jag på tv och Claes kom precis inannför dörren, han har varit och bowlat. Barnen sover och jag med snart...








Trevlig helg!

I fredags var Jeanette och Jennifer här. Jeanette och jag gick igenom kläder och tjejerna lekte. Efter någon timme så kom Jennifer och frågade Jeanette när hon skulle åka. -Men jag ska inte åka, svarade hon då. -Men jag vill ju vara här, sa Jennifer då. Det räknades tydligen inte aom att vara här om mamma var med. Så när Nettan skulle åka, så fick Jennifer vara kvar och så kom hon och hämtade henne vid 18-tiden.
Efter middagen åkt Claes och hämtade sina föräldrar på Arlanda och då mös Alva och jag i soffan. Vi skulle titta på "Let´s dance!". Jag klarade av att titta i ca 30 sek. Sen tog jag datorn i knät och surfade istället. Alva tittade och tyckte att det var bra. När Claes kom hem så tittade vi på  "På spåret". Det tycker jag är bra! Det har jag tyckt länge, så det har inget med åldern att göra, ialla fall inte den biologiska åldern :-)

Igår fick Claes sovmorgon och jag gick upp med barnen. Framåt lunch så åkte jag och hämtade Jenni. Vi åkte till Parsley och tiattade lite och fikade. Jättemysigt! Jag köpte faktiskt inget så nu måste jag åka dit igen, eftersom jag har presentkort. Sen åkte vi och hämtade Frida och skulle åka och handla mat. På vägen passade jag på att svänga förbi Barkarby och köpa blöjpåsar och lökar. När vi handlat klart så hämtade vi upp Fridas pojkvän innan vi åkte hem till oss. Härhemma var redan resten av våra familjer, de hade varit och handlat öl och tittat på bilar. Snacka om att vi delade upp det könsmässigt. Så vi fortsatte med det. Killarna drack öl och tittade på tv och Jenni och jag lagade mat. Sen spelade vi spel och klockan blev miytt i natten igen. Den har förmåga att bli det när de är här :-)

Jag har under några dagar känt av något som jag tror är mjölkstockning i ena bröstet, och när gästerna gick inatt så var det bröstet stenhårt och gjorde skitont!! Så jag har inte sovit så mycket inatt. Plus att Oscar rosslar så när han andas och har varit kinkig. Hoppas att det inte blir mer än så.

Det var min tur att ha sovmorgon idag. Skönt! Framförallt eftersom jag knappt sov inatt. Men när Claes kom in 12.20 så blev jag först jättearg för att han hade låtit mig sova så slänge. Jag hade ju missat halva dan... Stackars Claes! Förlåt!!!

Hur som så satte jag igång och plockade och planterade min lökar, förberedde middagen osv. Halv sex kom svärföräldrarna över på middag. Det var väldigt trevligt och Alva gick och lade sig när de åkte hem. Nu sitter jag framför någon film och ska komma ikapp med lite bloggande både här och på matbloggen.

Grattis Claes!!!

Idag har det inte hänt så mycket överhuvudtaget. Det gamla vanliga; städ, tvätt, laga lunch, hämta barn, handla mat, sjukgymnast, laga middag, bada barn, söva barn och nu har jag även sövt min man. Eller han somnade själv på soffan...

Idag har det blivit officielt att Claes har fått nytt jobb!!! Så kul! Hoppas att det blir bra, men det känns som att det kommer att bli det. Förhoppningsvis börjar han där redan den 1 maj. Men han har inte fått klart ännu hur länge han behöver vara kvar på det gamla.




Jag försökte få Oscar att titta in i kameran genom att säga "tittut", men då gjorde han så här istället :-)

Elin flyger!!!

Idag har dagen bara sprungit iväg! Jag har tjatat på Elin ungefär var 20 min på att hon ska packa... Hon beter sig precis som Claes och jag när vi ska iväg. Undrar varför???
Medans Alva har varit på dagis så har jag fortsatt att jobba mig igenom tvätthögen, skurat toaletterna, lagat lunch, förberett middag osv.
Vid två åkt vi först och hämtade Alva (som varit iväg med dagis och satt på bussen, så vi ringde fröken och de släppte av henne på en busshållplats där Elin stod) och sen åkte vi till mamma och lämnade de mindre barnen. Den bar det av till arlanda! Elin skulle till skåne och hälsa på farmor och farfar. Hon har aldrig flygit själv så hon var otroligt nervös. Men jag fick följa med ända in i gaten, så det gick bra.
Det enda som inte gick bra var att jag hade fått en p-bot på 700 när jag kom ut. Fast jag hade betalat 55:- i automaten, men lappen hade blåst iväg så den var svår att se. Men jag ska försöka överklaga, jag har ju alla lappar kvar.
Jag hämtade barnen hos mamma och åkte hem. Alva gick in till Zara och jag och Oscar fixade middagen.
Alva har den senaste veckan fått borsta tänderna och satt på sig pyamas och sen titta på "halv åtta hos mig". Sen har hon varit jätteduktig och lagt sig på en gång och oftast utan problem. Det passar mig bra för det är oftast då jag sitter och ammar Oscar och har ändå svårt att läsa för henne. Då kan vi sitta i soffan tillsammans och ha en mysig stund. Jag gillar ju också det programmet...
Resten av kvällen har jag vikt kläder...

Elin lekte med kameran imorse:

 




Dags att klippa tjejerna

Igår var Alva ledig från dagis för Tant Klaver var på öppna förskolan. Så vi gick dit till tio och hon tittade på teater. Oscar var inte så intresserad, han ville helst klättra och ta på alla som satt på golvet, så vi gick till lekrummet istället. Efter en stund där kröp han fram till en liten dockvagn och ställde sig upp mot den. Han trodde nog att han kunde gå, men vagnen gav efter och han for meed näsan före i golvet. Blåmärke i pannan och näsblod!!!
Efter en stund somnade han i min famn :-) Alva ville inte gå hem, så vi var kvar till 12 då de stängde. Hon och Albin byggde världens högsta legotorn...
Efter lunchen tog jag med mig "alla" barnen och åkte ner till centrum. När jag skulle parkera så fanns det en ruta närmast centrum, med en familjeparkeringsskylt på. Elin: -Men mamma, den här platsen är ju för familjer!
Så en mamma med tre barn är ingen familj, eller? Vi hade ialla fall väldigt roligt åt det :-)
Vi bokade tid hos frissan till tjejerna och hade en halvtimme på oss att titta lite i affärer innan det var dags. Vi gick in på Gina tricot och jag lyckades gå in i ett provrum. Jag hittade ett par billiga jeans som jag kunde ha, så då passade jag på och köpte två par. Det är ju som sagt väldigt sällan jag orkar prova med barnvagnar och 5-åringar :-) Nu ska de bara provas här hemma och få godkänt av maken också....
När vi skulle gå in till frisören så viskade Alva till mig: -Mamma, kan jag också få göra slingor?
Men det blev bara Elin som fick göra det :-)
Jag fick ialla fall två snygga tjejer med mig därifrån!
På hemvägen åkte vi och köpte hamburgare till tjejerna.
Senare på kvällen öppnade vi en flaska champange och åt ost!!!



Lyxmåndag

Gick upp tidigt imorse och kände efter och visst kände jag mig svag fortfarande, men inte lika som igår så jag bestämde mig för att jag är frisk!!! Så jag tog en dusch, åt frukost och hoppade in i bilen. Mamma, Jeanette och jag var inne i stan på Stockholms spa och beuty center och fick behandling. (Eller fick och fick...) Jag tog en Aroma ansiktsbehandling, det var med både ryggmassage, hand- och skalpmassage och så ansiktsbehandling förstås. Så skönt!!! Värt vartenda öre.
Hon som gjorde behandlingen tyckte att jag hade lite oren hy och ville sälja på mig nån kräm för över 600:- och så höll hon på att få en chock när jag berättade att jag köpte min ansiktsprodukter på apoteket...

När jag kom hem så stod Claes färdig och mötte mig i dörren. Han skulle iväg på nåt möte och sen passade han på att gå på bio när han ändå var i stan.

Oscar har hållt på och strulat fram och tillbaka hela kvällen, men till slut somnade han i storesysters knä :-)


RSS 2.0