Faran är över

Igår var det dags att besöka Astrid Lindgren igen... När de hade gett honom lugnande och det hade tagit en liten stund var det dags att ta bort bandagen och titta efter hur det såg ut. Och till allas lättnad såg det jättefint ut!!! Det har inte läkt helt, men det ser defenetivt bra ut och kommer INTE att behövas någon operation. Jag märkte på både läkarna och systrarna att de hade nog trott att det var aktuellt med op.
Men sen tror jag att han fick någon snetändning när de gav honom uppåttjack för att han skulle vakna till lite. Han blev helknasig och vägrade vara stilla. Han skulle bara stå och gå, men benen bar inte så han bara trillade. Jag fick sitta på golvet med honom och hålla i så gott det gick... Jag var helt genomsvettig, det var jobbigare än vilket gympass som helst.
Sen fick han välling och så fick han syn på att jag åt en bulle så då kastade han iväg vällingflaskan och gallskrek tills han fick en bit bulle. Den tog han hela på en gång och verkligen tryckte in i munnen. Han var helt galen och det tog lång tid innan jag fick honom något sånär lugn. Innan dess vågade jag inte åka hem eftersom han sitter i bak i den bilen jag har nu och jag ville ha lite koll på honom.
Claes var hemma med Alva som pendlade upp och ner i feber...
Elin slutade efter lunch så då åkte hon ner till centrum och klippte och slingade sitt hår. Claes åkte ner och löste ut henne när hon var klar. Jag tyckte att det blev bra, men det tyckte förstås inte hon... Hon är inne i en period där hennes hår är det värsta som finns... Och jag kan förstå henne, hon har juuärvt min hårkvalité, dvs jättetunnt hår utan någon som helst volym och man kan inte göra något alls med det...
Efter middagen åkte Elin och jag iväg till gympan. Alva fick stanna hemma och vila upp sig.

Idag har jag varit och jobbat, Elin i skolan, Alva hos min mamma och Claes och Oscar på dagis. Imorgon ska vi lämna Oscar på dagis som vanligt och Alva ska få gå till skolan :-)
Och nu håller vi tummarna för att det håller i sig så ett tag...


Ajajaj

ont, trött, öm i kroppen...
inget kul just nu alltså...
tror att det är nacken som spökar och får hela kroppen att strejka!!!
Så det blir inte mer än så här nu, återkommer väl när jag orkar lite mer.
Nu ska jag ta några värktabletter...

40% sjuka

Nu är 40% av familjen sjuka...
Igår kväll när Claes kommit hem och jag var på väg i säng så kom Alva upp och var lika varm som en kamin...
Tempen visade 40,2!!!
Hon fick alvedon och piggnade till och hade svårt att somna om. Till slut somnade ialla fall jag. Jag skulle ju upp och jobba idag. Claes fick dubbelvabba!!!
Alvas feber har gått upp och ner, men det onda halsen har nog bara blivit värre. Hon vill inte äta, men vi fick i henne några glassar ialla fall.
Nu sover de små sen några timmar tillbaka och jag, Claes och Elin har ätit dessert ( http://nybergsmat.blogg.se ) och tittat på Loule cup som streamas direkt från Portugal!
Jag har varit och jobbat idag och det var jätteskönt att få komma iväg ett par timmar och tänka på annat!!!

Imorgon ska en nära vän till mig gifta sig!!! Det blir bara de och deras föräldrar och syskon. Men jag kommer att finnas med i tanken under dagen och önskar dem all lycka i livet!!!

Elin ska på läger till Gävle imorgon så jag ska gå ner och kolla hur det går för henne att packa. Och sen ska jag krypa ner i sängen för snart så kommer väl en sjukling eller två och vill ligga där :-)


Arg och oförstående

Nu har det här med Oscar lagt sig lite och då börjar jag förstå att det inte bara var några konstiga hallucinationer i söndags. Utan SD valdes verkligen in i riksdagen. Jag har nog hoppats på att någon ska komma fram och säga att det bara var ett skämt!
Det konstiga är att det är riktiga människor som har röstat på dem... Jag hoppas verkligen att det inte är någon jag känner, men man vet ju aldrig... Jag kan omöjligt sätta mig in i hur de tänker. De kan ju inte leva i verkligheten...
Hoppas att de visar vad de står för under denna mandatperiod så att de som har röstat på dem fattar att de har gjort fel!!!
Usch, jag blir så arg och upprörd bara jag tänker på det. Men man kan inte bara sopa undan det för det är verklighet nu.

Bra och dåliga nyheter

Har sovit jättedåligt inatt. Varit orolig för läkarbesöket idag!!! Jag har nog vaknat en gång i timmen. Oscar vaknade vid halv fyra, men somnade om och halvsov fram till strax före sex då jag väckte honom med en flaska välling. Han fick inte äta eller dricka efter klockan sex... Sen slumrade vi till en stund och klockan åtta fick han 20 ml alvedon.
Klockan tio hade vi tid på brännskadeenheten. Oscar lekte med alla plastdjuren innan narkosläkaren kom med en "spruta" utan nål med något preparat i som han sprutade upp i en mycket missnöjd Oscars näsa.
Efter ca fem minuter började han bli dåsig och fick svårt att gå, men han ville ändå inte sitta stilla...
Efter ytterligare tio minuter så fick vi komma in i undersökningsrummet. Han satt i mitt knä och orkade knappt hålla upp ögonen.
Brännsåren på mage/bröt har läkt jättefint!!! Så nu behöver han inte ha något bandage där :-) Vi måste smörja med mjukgörande salva så att det inte blir stelt och ärrigt.
Sen kollade de det på armen och det såg inte så fint ut. Läkaren som var där idag trodde att det skulle ta två-tre veckor till innan det läkt. Jag tyckte att det såg så äckligt ut att jag var tvungen att titta bort. Stackars lilla killen!!!
Jag var tvungen att fråga sköterskan vad hon trodde om operation och hade då hoppats på att hon skulle skratta bort mig och säga att det där behöver verkligen inte opreras. Men det sa hon inte... hon sa att man inte kunde svara på det förrens efter 10-14 dagar... Men det känns som att jag inte ska släppa den tanken helt.
När de var klara så fick narkosläkaren ge Oscar den där sprutan igen, men då var det något uppåttjack. Vi var fyra personer som fick hålla i honom för att han skulle få i sig det där och då var han ändå nerdrogad. Han är otroligt stark min lilla kille!!!
Sen sa de att jag kunde lägga honom i vagnen nså att han kunde sova, men näär de kom ut 10 min senare och skulle kolla till honom så var han uppe och lekte...
Oscar somnade i bilen på väg hem och väl hemma så kröp jag neri säng och hann sova i 20 min innan Claes och Alva kom hem. Då stack jag till jobbet. Sen var jag inte hemma förrens strax före sju. Helt slut!!!
Så nu har jag bara suttit i soffan och kollat på tv.
Eller jag åkte faktiskt ner till Ica óch hämtade paket. Men det berättar jag mer om någon annan dag.

Innan Oscacr somnade så tog jag fram kameran och då grinade han pp sig och gjorde värsta minerna, jag tror att det skulle likna någon sorts smile...




Elins medaljskörd!!!

Det gick riktigt bra för Elin igår!!! Ialla fall placeringsmässigt. Sen var hon inte supernöjd med sin insats...
Hon kom TVÅA i DMT och TREA i synkront med Frida!!!!
I individuell trampolin så gjorde hon en jättebra första serie och hade tredje (?) bästa poäng på den, men under den andra serien fick hon en black out och bara slutade mitt i... Inte så bra, men sånt som händer.
Jag är ialla fall en väldigt stolt mamma!!!






Efter en otroligt lång dag i gympahallen så åkte alla hoppare, tränare och anhöriga ner till pizzerien vid Infra och åt mat. Vi var totalt 32 st :-) Sen åkte jag hem och skulle äta ost och drick vin med Claes, men jag var helt slut så jag gick och lade mig istället...


Idag har vi en riktigt myssöndag! Vi har inget inplanerat alls. Alva är hos en kompis och jag, Claes och Oscar gick till vallokalen och sen tog vi en prommis så att Oscar somnade. Nu ligger han ute i vagnen och sover och Claes har åkt och handlat. SJälv sitter jag här vid datorn med en kopp kaffe och en bakelse :-)
Snart ska en kalvstek in i ugnen och så ska vi bara skrota omkring härhemma.


Jag börjar bli lite nervös inför Oscars sjukhusbesök imorgon, men det ska nog gå bra. Jag känner mig ganska färdig efter den här veckan, men har kommit på att det som har varit mest påfrestande är nog alla känslorna som kommit och gått under de senaste dagarna...

Det känns som att det var en hel evighet sen det var måndag. OCh den här måndagen började ju inte så bra. Vi vaknade av att Elin var magsjuk, så hon var henmma mån och tis och sen hände det här med Oscar på ons och så tävlingen igår. Och på det två föräldramöten, gympa och dans... Inte så konstigt att man är helt slut. Och nu inser jag att jag verkligen ska njuta av denna lediga slappa dag!!!


Trampolintävling

Imorgon ska jag till Åkersberga och döma en svenska cupen tävling i trampolin och dmt.
Det ska bli jättekul, men jobbogt. Jag ska vara där kl 09 och tävlingen beräknas vara slut vid 19...
Men då är det en ganska lång lunchpaus. Oscar lär väl vakna vid 6 som vanligt så jag lär väl vara trött redan när det börjar :-)
JAg har kollat igenom reglerna idag för jag ska vara hd (huvuddomare) och då är det bra om man kan dem. Jag har också varit iväg och köpt mig en ny blus. När man dömer ska man nämligen ha vit blus, mörk kavaj och mörkt nertill.

Elin ska tävla imorgon!!! Hon kör trampolin, dmt och synkront. Så hon har fullt upp. Jag hoppas att det kommer att gå bra för henne. Jag har precis pratat med henne och hon lät inte så peppad. Men å andra sidan så ska inte förträningen kvällen innan gå så jättebra... Hon hinner ladda om inför imorgon.
Hur som så hoppas jag att hon inte har allt för stora krav på sig själv och är nöjd om hon gör sitt bästa oavsett plats, poäng och resultat.

Det här får jag inte säga imorgon när jag är domare och neutral:
Lycka till Elin!!! Jag hejjar på dig!!! Du är bäst!!!


Mys i soffan

Just nu sitter Oscar och jag och myser i soffan och tittar på bolibompa :-)
Det är snart dags för lunch och sova för Oscar och då är min plan att ialla fall röjja lite i hallen så man kommer in i huset...
Igår när jag skulle lägga honom att sova middag så såg jag att hans bandage hade gått upp så då ringde jag och frågade vad jag skulle göra. Så jag fick en tid kl 14 igår.
Jag smög in och skulle ge honom alvedon medans han sov (trodde jag...). Men han vaknade så klart och somnade inte om. Men det stod på papprena att han skulle ha det två timmar innan man skulle dit.
Väl där så lekte han jättefint i väntrummet och gick sen in och var glad i undersökningsrummet. Ända tills de skulle börja titta på hans bandage. De tog av bandagen och tvättade rent och satte på nya. Oscar gallskrek och kämpade emot. Jag grät och läkaren och sköterskan svettades... Det var hemskt!!!
Vi har fått en ny tid på måndag och då ska de ge honom lugnande och smärtstillande innan de börjar byta bandage.
Jag fick också veta att han inte får gå på dagis på MINST två veckor...
Men jag har pratat med Claes så vi pusslar lite så att jag kan gå och jobba lite ialla fall...
De trodde också att det var en djup brännskada på armen. Inte bra! De på bröstet såg enligt dem bra ut. Jag tyckte nog att allt bara såg hemskt ut...
Stackars min lilla kille!!!

Lite foton på vår skadade hjälte

Det var inte så lätt att ta några kort på honom för han sitter ju inte stilla så många sekunder.
Han vaknade vid 6 imorse och fick en dos alvedon. Sen dess har det varit full fasrt och bara glada miner...






Stackars lilla Oscar!!!

Imorse hade jag en mardröm som jag gärna ville vakna ur. Men det hände på riktigt....
Oscar lyckades välta ut en kopp med hett kaffe över sig :-(
Han gallskrek så jag fick in honom under kallt vatten på en gång, men insåg snabbt att det behövdes mer. Så jag sprang in i duschen och duschade honom med kläder, men även där insåg jag att det var för lite. Så jag fick ner honom i ett bad med ganska kallt (ljummet) vatten.
JAg fick tag på Claes som ringde vårdguiden och de sa att han skulle sitta kvar där och att jag skulle ge honom alvedon. Jag läste på flaskan och gav honom 5 ml.
Claes kom hem så vi klädde på Oscar och åkte till Astrid Lindgren. Vi fick hjälp jättefort. De gav honom mer alvedon, 16 ml!!! Sen tvättade de honom och lade på förband. Så nu har han blått förband på bröstet och ena armen.
Han hade jätteont!!! Stackars, stackars liten.
Han somnade i bilen på väg hem och sov i över tre timmar.
Sen har han varit hur pigg som helst och sprungit, hoppat, klättrat och lekt som vanligt.

Hoppas att han inte får ont i natt.

På fredag ska vi till brännskadeenheten och lägga om förbandet och se vad de säger.




Nu är han hemma igen!!!

Jaha så har den här veckan gått och Claes är hemma igen.
Det har gått hur smärtfritt som helst. Det är klart att jag har saknat honom...
Men jag tror att eftersom jag har jobbat på dagarna så har jag varit så slut på kvällarna att det har varit ganska skönt att sitta helt själv.
Sist han var borta så länge så var jag ju mammaledig och träffade inga vuxna på dagarna heller och då blev jag ju tokig efter ett tag att jag inte kunde ta mig iväg på kvällarna...

Det är riktigt kul på jobbet. Det svåraste är bara att gå hem i tid. Det finns hur mycket som helst som jag skulle kunna ta tag i. Men som sagt så ska jag blli duktig på att hålla tider...

Igår var Jessica här en liten stund och hon är så fin med sin mage. Det är nästan så att man blir lite sugen.... Men nu är det stop!!! Jag får väl låna hennes bebislite när den kommer istället. Då slipper jag ju de jobbiga nätterna och sånt också :-)

I eftermiddag kommer familjen Bergdahl hit. Ska bli så kul att träffa dem, det var superlänge sen. Ska bara försöka komma på någon god mat att bjuda på som inte kräver en massa tid i köket...

Så här hittade jag Alva häromkvällen...



TV-kväll

Idag har jag haft ledig dag. Om man nu kan säga ledig. Oscar vaknade ju redan sex och sen skulle ju Alva till skolan. Vi tog en promenad till skolan tillsammans med Zara och Yasemin.
Väl hemma igen så tänkte jag att Oscar kanske behövde ta det lungt nu när han var ledig från dagis. Men efter ett par timmar så insåg jag att han behövde göra något så vi gick till öppna förskolan och lekte och sjöng.

Sen har det handlat om att få ihop vardagspusslet... Alva hade dans, blev hämtad i skolan och lämnad hemma halv sex. Elin hade träning och behövde ta bussen 17.25. Och någonstans däremellan skulle alla hinna få mat...

När jag lagt två nyduschade barn så satte jag mig framför tv:n:
Halv åtta hos mig
Idol - väldigt många bra idag och jag grät en skvätt
Skånefruar -vart har de hittat dessa människor??? Det var nog första OCH sista gången jag tittade på det
Nu är jag på väg i säng och tv:n står på på 5:an. Nu började något annat nytt. Kungar av Tylösand. Helt sjukt!!! Hoppas att de tar bort detta från tablån efter första programmet. Vem har valt att visa sånt skit??? MAn blir riktigt upprörd!!!


Här kommer lite foton till Claes, så att han inte glömmer bort hur barnen ser ut och hur underbara de är!!!





"Bara" 3 dygn kvar

tills Claes kommer hem! Mindre än halva tiden har gått... Men förmodligen kommer det att gå jättefort.
Igår vanade Oscar vid halv tolv och var helt otröstlig. Till slut tog jag in honom i vår säng. Han somnade efter ett tag, men sen vaknade han en gång i timmen under hela natten och var orolig. Alva kom in någon gång under natten också, hon var mörkrädd.
Sen vaknade Oscar före sex och somnade inte om. Så jag kan ju inte skryta med att jag är så utvilad...

Jag lämnade barnen vid åtta idag (sovmorgon). Eftersom vi hade em möte på jobbet idag så började jag lite senare så att det inte ska bli så mycket övertid, men ändock så lyckades jag jobba över en timme idag.
Jag har fått jättemycket gjort på jobbet och känner att jag börjar få lite koll nu. Skönt!!! MEn ett tag på em så bara snurrade det i skallen :-)

När jag hämtat barnen så var det bara hem och börja med maten. Alva hann leka med grannen en stund. Efter maten var det lite tv och sen sängen. Alva hörde sen hur "halv åtta hos mig" började på tv och blev helt hysterisk för att hon inte fick se... Så nu har jag lovat henne att hon får titta på datorn imorgon. Tacka vet jag tv4-play!!!

Här kommer några bilder av Oscar från imorse när han "lekte" med ALvas docksäng medans jag gjorde mig iordning:




Bästaste Elin!!!

Idag var jag och barnen ner till Vilunda och hämtade en docka som Elin har sytt. Alla föräldrar skulle sy en varsin docka till sina barn under inskolningen på dagis. Men jag vägrade, så då var Elin så snäll att hon sydde en jättefin docka till sin lillebror!!!
TUSEN TACK ELIN!!!



Imorse när jag skulle väcka OScar så var han alldeles prickig... Jag gjorde ändå iordning mig och barnen och åkte först och lämnade Alva och sen Oscar. Jag frågade först om jag fick lämna honom. De sa att det var något virus som gick, så det var ingen fara. MEn jag hade mobilen med mig vart jag än gick sen, ifall de skulle ringa och säga att jag var tvungen att hämta honom...
Har suttit i möte hela dagen på jobbet, så jag har inte fått något gjort. Men det var ett bra möte!!!
Sen var det sjukgymnastbesök, och det var välbehövligt idag...
Hämta barn, tvätta några maskiner, laga mat, äta och sen iväg till gympan.
Det var första gången efter sommaren, så det var full fart. Oscar var med eftersom Claes är borta. Han var väldigt mammig och ville knappt släppa mig och när han väl gjorde det så ville han bara vara på långmattan och göra något konstigt som skulle likna kullerbytta.
Barnen somnade ganska snabbt ikväll så jag har vikt en massa tvätt och tittat på tv. Nu ska jag krypa ner i säng och försöka sova. För imorgon ringer klockan tidigt igen...

Söndagsslappa

Sitter just nu i soffan med en kopp kaffe och bara slappar. Jätteskönt! Barnen leker och tittar lite sporadiskt på tv och Claes har fått sovmorgon.
Snart ska jag gå ner och sätta på en maskin tvätt och skriva ihop en inköpslista. Jag tänkte passa på att åka och handla innan Claes åker. Han ska till Holland och kommer inte hem förrens på fredag kväll. Så nu gäller det att planera!!!
Gympan början imorgon och Alva har dans på ons, Elin kommer på ons och då har ju hon träning on och tor. På tis har jag möte på jobbet så då slutar jag lite senare. Men utöver dessa "vanliga" inbokade saker så har jag inte bokat någonting annat och tänker inte göra det heller. Det lär nog räcka och bli över ändå.

I fredags när Claes kom hem så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning och sen åkte jag in till stan med Jenni. Vi gick först och åt (eller kastade i oss maten för vi hade så ont om tid...). Sen gick vi till Berns där Make up store hade visning. Jennis syster är marknadschef där så hon hade ordnat biljetter :-) Det var trevligt, jag har aldrig varit på någon modevisning tidigare så det var häftigt.
Sen gick vi ut på stan och drack drinkar. Tyvärr är vi alldeles för gamla, de ställena som jag vet att man kan gå på är de ställena som jag gick på för 10 år sen och det innebär att folket där är 10 -15 år yngre än oss... JAja, det var trevligt ialla fall. När vi letade efter ett nytt ställe att gå till så var Jenni så kissnödig att hon ville gå in på ett hotell och kissa, jag protesterade först, men sen följde jag med. Och döm om vår förvåning när hela fotbollslandslaget stod där!!!

Igår skulle Claes hitta på något med Alva. Han bestämde bio. Toy Story 3 på 3D. Alva hade först vägrat att sätta på sig glasögonen och efter halva filmen ville hon gå därifrån, så då åkte de och tvättade bilen istället... Hon var nöjd när hon kom hem. Claes hade nog gärna velat sett hela filmen... Men så kan det vara. Och då vet vi att vi väntar ett tag till innan vi går på bio med henne...

På kvällen var vi hos Mange och Jeanette på middag. Mange fyller år på måndag så vi firade honom. Mamma och Jonas var också där. Vi har ju inte gett Jonas någon present än (han fyllde i juli...) så både Mange och Jonas fick en varsin biljett till Håkan Hellström!!! Jag har också en biljett!!! Claes är ute och reser då så han kan inte, men mamma har lovat att vara barnvakt :-) Ska bli jättekul!

Hur trött kan man bli av att jobba???

Nu har jag jobbat i två dagar och jag är helt slut!
Det känns inte när jag är där, men när jag kommer hem så kommer tröttheten och värken i nacken som ett brev på posten...
Men jag hade glömt bort hur kul jag tycker att det är. Jag älskar att få ta tag i nya utmaningar och hitta lösningar. Ju krångligare desto bättre :-)

Ikväll är det föräldramöte i Elins klass, men jag är så slut så jag stannade hemma. Krille skulle (för en gångs skull) gå, så då är vi representerade ändå. Claes hade en middag med kunder som han hade tänkt att hoppa över, så jag sa att han kunde gå på den.
Själv ska jag umgås med min vetekudde, tv:n och datorn.
Försöka lägga mig tidigt, för det tar på en att gå upp så tidigt.
Appropå det så var vi på fritids redan kl 07.05 imorse så Alva fick äta frukost utan några reprimander. Hon som jobabde där hade till och med tid att prata med mig och Alva en stund :-)
Men nu innan Alva gick och la sig så sa hon att hon inte vill äta på fritids, men hon har gått med på att prova imorgon och prata om det ihelgen.
Nästa vecka kommer jag hur som helst att lämna senare både tis och ons, och hon skulle hinna äta lite hemma innan vi åker på morgonen och ändå vara där vi 07.15. Så vi får prova oss fram.

Jag har även pratat lite snabbt med Alvas fröken idag och de har inte märkt att Alva inte har någon att leka med, men de skulle hålla extra koll. När jag frågade Alva idag vem hon hade lekt med så svarade hon: de flesta :-) och sen nämde hon flera namn. Skönt!

När jag skulle gå ner och laga mat idag så tog jag påsen med potatis och då rann det en massa gegga ur påsen... Det märks att maten inte trivs just nu, man får slänga massor. Men det blir väl förhoppningsvis bättre nu när det blir kallare. Ialla fall så orkade jag inte tänka något nytt så jag tog barnen och hoppade in i bilen och åkte till McDonalds. Till Alvas stora glädje så åt vi där :-)

Häromdagen när jag var i Kista så köpte jag tights och tröja till Alva. Hon provade och tyckte att det var jättesnyggt. Så jag skulle fota med kläderna på. Efter första fotot så frågade hon om hon fick göra som man ska och så satte hon igång och poserade. Så det var bara att fota :-)

     

Orolig för Alva

Alva är alltid så glad och nöjd och när man frågar hur det är i skolan så är allt så bra. Men igår kom det fram att det är kul i skolan, men inte på rasterna... Hon har ingen att leka med när de är ute. Till slut storgrät hon när hon berättade och jag började nästan gråta jag med. Stackars lilla Alva!
JAg måste prata med fröknarna, men imorse lämnade jag så tidigt att de inte hade börjat och så ska Lovisas pappa hämta henne och skjutsa till dansen.
Men jag får kolla med henne ikväll och prata med fröknarna imorgon.
Hon har sagt förrut att alla vill leka i vattentrappan,men det vill inte hon, så jag hoppas att det är därför hon inte har någon att leka med. Att hon väljer att göra annat istället för att vara vid vattentrappan. Men igår sa hon att hon frågat några tjejer och att de hade sagt at hon inte fick vara med. Det kan ju vara en engångsföreteelse osm hon kommer ihåg.
Det känns ialla fall jättejobbigt för mig, tänker på det hela tiden. Hoppas att det bara är något övergående...

Till råga på allt så fick vi skäll när vi kom imorse. Vi kom samtidigt som Lovisa och hennes pappa. Jag tror att vi var inne på fritids kl 07.17. Tydligen ska barnen sitta vid bordet 07.15 för att de ska hinna äta frukost. Detta talade fritidsfröken om högt och tydligt för oss och barnen. Det var knappt så att Alva ville sätta sig efter det och Lovisa vägrade. Stackars tjejer! Det var ingen bra start på fritids för dem.
Jag kan förstå att de måste vara hårde på tiderna för att det ska funka, men det var lite väl onödigt när det var vår första dag. Hon hade gott kunnat ta det med oss föräldrar så att barnen inte hörde.

Nu längtar jag efter min lilla tjej så att jag kan få krama henne och höra hur det har gått idag...

Min första arbetsdag har flutit på bra :-)

RSS 2.0