På väg

Sitter i bilen på väg till mölnlycke. Imorgon och på söndag är det trampolintävlingar.
Elin ska tävla så jag ska försöka uppdatera så gott det går.

Här kommer en bild på min pålitliga chaufför.


Mobilbloggar

Nu har jag laddat ner blogg.se appen på min mobil. Så nu måste jag ju testa om det funkar :-)


Dags att packa igen...

även om jag ska söderut även denna gång, så är det nog en helt annan garderob som behövs denna gång.
Imorgon bär det av till Göteborg och trampolintävlingar hela helgen.
Men jag orkar inte packa! Så jag gör det imorgon, då har jag bara en timme på mig och jag hoppas att dte går bättre med tidspress :-)
Ska lägga fram det som ska strykas ikväll, så har Claes lovat att stryka det imorgon.

Jag vet inte om jag vill gå till sjukgymnasten mer. Hon gör bara illa mig och så skäller hon på mig... Hon säger att jag måste tänka mer på mig själv :-(
Jag berättade att jag funderat på att låna svärfars roddmaskin och testa om det funkar. Då blev hon glad :-) Sen måste jag ta tag i att köpa skoinlägg, för mycket av mina problem med höfterna beror på att jag pronerar.
På min att göra lista står även att boka tid hos optikern. Hur svårt kan det vara? När det gäller barnen så gör jag ju sånt på en gång, men när det gäller mig själv så tar jag mig inte den tiden...

Oscar såg så stor ut igår att jag var tvungen att fota honom, vilket inte är det lättaste för han står ju aldrig stilla...
Sen ville jag prova att fota mig själv i spegeln som jag ser att Elin och hennes kompisar gör hela tiden. Det var verkligen inte lätt. Men Alva kom och hjälpte mig lite :-)




Semester!!!

Vi har haft en riktigt skön, slapparsemester. Det behöver man ibland. Och ialla fall jag hade stort behov av detta. Det har varit alldeles för högt tempo sen 1 aug då jag började jobba igen.
Vi har badat, slappat, läst, spelat kort och umgåtts. Jättehärligt!
Jag lyckades faktiskt läsa tre böcker under veckan! Jag återkommer med lite tips om dem :-)
Vi hade all inclusive, med blandade känslor... Man fick gå till baren och hämta läsk, juice, kaffe, öl och drinkar hela dagen. Sen var det stor buffé till frukost, lunch och middag. Det var inget större fel på maten, men vi insåg ganska snart att vi i vår familj inte uppskattar buffékonceptet riktigt. Glass och kakor fanns det också. Sen hade de en snackbar som var öppen under dagen så det blev lunch där flera gånger.
Vi tog lokalbussen/taxi in till stan varannan dag och åt middag där och passade på att shoppa en del.
Det blev faktiskt mest till Oscar. De hade så himla mycket fina skjortor, tröjor m.m till honom. Här hemma tycker jag att det är så svårt att hitta riktigt fina killkläder, så det var kul.
flera kvällar var det också minidisco till Alva och Oscars stora lycka. Alva älskar verkligen att stå på scen. Hon berättade för oss att hennes dröm är att bli artist och få stå på en stor scen :-)
Tyvärr var sängarna så hårda så att det kändes som att sova på tegelstenar. Så jag har trots värmen haft grymt ont i kroppen. Men jag ska till sjukgymnasten imorgon och hoppas att hon kan få lite bukt på det hela.

Men det är verkligen skönt att bara gå upp och slänga på sig en kjol och ett linne och gå ner och äta frukost utan att laga den själv. De hade en omelettekock och en pannkakskock som stod där varje morgon :-) Att sen inte göra något mer ansträngande än att smörja in barnen och packa ihop sin lilla badkasse är ju underbart.
Efter lunch tog Claes och jag varannan dag med Oscar. En av oss gick med honom på rummet och vilade/läste medans den andra låg kvar i solstolen med tjejerna.



Minidisco första kvällen


Alva sover med solglasögonen på :-)


Alva i en av de sju vattenrutschkanorna




Elin, Alva och Claes vid poolen, taget från vår balkong


Hemma!!!

Trötta, hostiga, ont i halsar, snoriga, men utvilade...
Orkar inte skriva nåt ikväll, för jag är verkligen helt slut. Jag skriver imorgon eller så.
Men jag ville bara visa att jag lever och har haft en bra vecka i Turkiet!!!


Grym fest!!!

Det var en jättelyckad 40-års fest igår!!!
Tack Jenni!!!
Men nu är jag helt slut...
Efter ca 4 timmars sömn så gick vi upp och städade lokalen, sen tog Claes och jag oss hem. Här har jag försökt att packa och tvätta under dagen...
Imorgon är det fullt schem och jag måste få in den sista packningen också. Tur att Claes är hemma och kan fixa lite under dagen.
Nu ska jag gå och lägga mig!!!

Grattis till Jenni!!!

Idag har jag ledig dag, så fm har jag tillbringat med en 40-åring. Vi var på Bromma Blocks och gick och strosade. Jenni hade några saker som behövde fixa inför lördag. Sen åt vi god lunch innan jag skjutsade hem henne.

Nu sitter jag en stund i soffan, för snart ska jag iväg till IcaMaxi med mamma. Känner inte alls för det, men det måste göras...



Jag önskar att jag bara fick gå och lägga mig!
Men det är väl lika bra att sätta fart så man blir klar till midnatt med det som ska göras innin morgondagen.

Mer tid

står högst på min önskelista just nu!
Har sjukt mycket jag ska hinna med både privat och på jobbet...
Och så har Oscar fått feber :-(
Och jag är så trött och slutkörd så jag orkar ingenting!
Nu går jag och lägger mig och hoppas på mer ork imorgon...

Träning

Idag började Alvas träning, Elin och jag har ju hållt på ett tag. Claes var på föräldramöte så jag fick även med mig Oscar ner till hallen. Som tur var så var Jenni där idag och tog honom i stort sett hela tiden. Tack vännen!
Så då kunde jag koncentrera mig på det jag skulle göra.

Har haft två möten på jobbet idag och då är det inte så mycket tid kvar att jobba... Har en ganska stor hög på skrivbordet som måste göras snarast. Gärna igår...

Efter jobbet idag så var jag hos sjukgymnasten, men jag vart nästan bara sämre. Hon fick loss flera ganska djupa låsningar så förhoppningsvis är det dyningar av det jag känner. Men just nu är det inte kul.
Värker i HELA kroppen.

Nähä, nu är det dags att komma ikapp lite i wordfeud :-)


Seg söndag

Igår var vi hos Madde och Albin. Supertrevligt! Men det blev väldigt sent så idag har varit en otroligt seg dag. Vi avslutade kvällen i deras badtunna. Supermysigt! När jag vinner en massa pengar så ska jag köpa en sån :-)

Lite tvätt, disk, handling och så har det ändå blivit idag.

Jag pratade med mamma idag, hon kom hem från Turkiet imorse. De har haft 38-40 grader i skuggan, 30 grader i havet och ca 32 grader på kvällarna... Jag ska nog inte packa ner så mycket byxor och tjocka tröjor :-) Ska bli sååå härligt.

Jag var ju ute och gick i förra veckan och det får jag sota för nu. Jag har så grymt ont i benhinnorna och i någon sena uppepå fötterna. Inte kul :-(

Nähä, om man skulle ta och krypa ner i sängen i tid för en gångsskull... Jag ska bara först.



Jag bjuder på den så att ni får se hur frisyr blev!!!

Oooops

Idag kom jag äntligen iväg för att slinga och klippa mig.
Jag brukar be frisören att göra "något nytt", men de klipper alltid bara topparna. Så idag hade jag bestämt mig för att bara ta topparna, men då kom frissan med ett förslag och det slutade med att hon klippte mig kort! Eller ganska kort ialla fall. Nu har jag ju haft hyfsat långt ett tag, men inte längre...
Vet inte riktigt vad jag tycker. Ovant är det ialla fall. Men vi får väl se om några dagar hur det känns.

Nu ska jag gå och väcka min son som har sovit jättelänge. Ikväll ska vi till Vallentuna på middag. Trevligt!

Hur fort har inte den här veckan gått???

Den här veckan har bara sprungit iväg. Jag har inte riktigt fattat att det redan är fredag, men det är det och det är ju sååå skönt!
Nu har jag försökt hela veckan att komma iväg och klippa mig, men... Jag gör ett nytt försök imorgon. Hoppas att jag lyckas och att de har tid då.
Nu har vi ätit en jättegod middag som Claes har lagat. Jag la fram ett recept igår kväll och sa att jag gärna ville äta det, så idag lagade Claes det :-) Ni kan läsa vad det var snart i min andra blogg :-)
Efter middagen satt det sociala gänget med en varsin telefon och spelade Wordfeud. Men nu har vi hamnat i soffan och tittar på Idol. Just nu är det reklam och nu är det Alvas tur att uppträda för oss. Hon sitter med sin fina rosa gitarr och spelar och sjunger :-)
Än så länge har vi Elin hemma, får se om hon blir hemma hela kvällen. Man vet ju aldrig med 15-åringar...

Har tagit en kort prommis idag också oavsett vad det ger på kort sikt så ger det förhoppningsvis något på lång sikt :-)


Ska snart komma i min klänning

Om 9 dagar så är det 40-års fest och då ska jag ha på mig en klänning och några dagar efter så ska jag gå omkring i bikini. Eftersom sommaren varit god så har jag pluffsat upp mig lite :-)
Så nu har jag tre val:
1. Tokträna och banta/fasta
2. Ha en heltäckande klänning
3. Acceptera att jag snart är 40 och vara nöjd med min kropp

Det självklara svaret är ju förstås trean. Men varför har jag då varit ute och powerwalkat och sen gjort situps och annat? Tror ju egentligen inte att det kommer att hjälpa innan festen, men livet fortsätter ju även efter det och det gör ju inget om man mår bra. Vill få in lite träning i vardagen. Det är ju tydligen inte så lätt för mig att komma iväg till gymmet, så då får jag väl hitta på alternativ som jag kan göra här hemma.
Men jag ska promenera innan 21, fär då är det mörkt ute och jag insåg att jag var räddare än vad jag ville tro. Klarade inte heller av att gå så långt som jag ville pg av att det började göra ont i höften. Och det är nog bättre om jag slutar i tid så att jag kan gå imorgon.

Här kommer lite bilder på Oscar från i tisdags när han pysslade lite:







Jag tävlar...

Jag är med på en tävling på Elins blogg.
Hon har den i samarbete med http://www.iphonetillbehör.eu/
Om jag vinner så vill jag ha en sån här:
http://iphonetillbehör.eu/product_info.php?cPath=56_72_75&products_id=6613

Här hittar ni tävlingen:
http://ceags.blogg.se/2011/august/jag-tankte-starta-en-tavling.html?_tmp=a503eac5a867050c5275bd61d46ca777132cc258


Seg dag

Igår var vi hos mina svärföräldrar på middag. Vi skulle fira att min svärfar har fyllt år och gick i pension i onsdags. Claes syster med (snart) man var där också. Det var jättetrevligt! God mat och dryck, lite bad i poolen och massor av prat.
När vi hade ringt taxi och jag plockat ihop allt så tyckte svärföräldrarna inte att vi skulle väcka barnen för de sov så gott :-) Så vi fick åka hem utan barn!

Idag kändes det i kroppen att det blen lite för mycket vin igår. Men väldigt skönt med en slappardag. Men behöver det ibland. Och just nu behöver jag nog det mer än någonsin.

Bara några timmar kvar innan det är ny vecka. Nya tag och lite närmre vår resa ;-)





Syskonen Nyberg spekulerar


Claes försöker göra en Stenmark och hoppa jämfota upp på staketet


Oscar ser lite kaxig ut :-)


Och så avslutar vi med en fin bild på en fin tjej

Värme nu kommer vi :-)

Imorse bokade vi en resa till Turkiet!!!
Vi åker den 20 sep. Ska bli sååå skönt!
Claes har fått nytt jobb och börjar den 1 okt. Så vi passar på innan han sätter igång. Vi firade med skumpa och god mat igår. Jätteskönt att han har fått ett jobb. Han verkar jättenöjd.
Men lite tråkigt är det... Jag har ju börjat vänja mig med att ha en hemmaman. Det är inte alls helt fel :-)
Men jag ska skriva en lång lista med saker som vore bra om de var gjorda när han börjar jobba.



Efter gårdagens jobbdag så känner jag att det är extra behövligt med en veckas semester...

Oscar

Har precis kommit hem från Grönan. Har varit där med Elin, Frida och Carina. Vi har kollat/lyssnat på Oscar Linnros. Det var bra!!!
Efter hans spelning gick vi till dansbanan där Arvingarna spelade. Elin pch Frida flippade ur helt och dansade loss.
Det har varit en jättetrevlig kväll.
Och imorgon är det fredag!!!
Då ska vi fira!!!

RSS 2.0