Vimmelbrudar :-)

Titta vad jag hittade på Loppis sida :-)

Bloggevent

Igår förmiddag stressade jag iväg på mitt första bloggevent! Väldigt trevligt! Det var Loppi som ordnade på Clarion sign.
Jag som i stort sett sitter ihop med min telefon lyckades med att åka hemifrån utan den... På ett bloggevent :-( Hur orutinerat är inte det???
Det var massor med tävlingar där man skulle ta foton och lägg upp på Instagram m.m..
Som tur var så hade svägerskan som jag var där med med sig sin telefon. Så vi tog dubbla foton av allt :-)
Efter några timmars trevligt program och mingel gick vi ner till baren och tog ett glas bubbel och åt våra wraps som vi hade fått. Där väntade vi in mina kusiner, bröder och respektive och sen bar det av till grönan och 5-kamp. Det var kusinerna mot respektive, och så klart vann kusinerna!!!
På kvällen hade vi bokat bord på Fondueboden, väldigt trevligt. De hade tre olika fonduer till varmrätt att välja på: kött, fisk& skaldjur och ost. Vi var så många så det valdes alla tre varianterna vid vårt bord. Alla var jättenöjda och så fort det tog slut i skål så fick man in mer.
När vi sen var så mätta att jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna äta, då var det några som beställde in tobleronefondue till dessert... Det såg gott ut! Men jag var som sagt så mätt att jag ville inte ens smaka.
 
Ett drinkstop efter det på väg till tåget och sen var det skönt att komma hem efter en lång, men väldigt rolig och trevlig dag!
 
Man fick med sig en fullproppad goodie-bag hem!!! Trevligt!!!
 

Karusellen

Jaha, nu är vi verkligen inne i karusellen ordentligt!
Jag har varit ledig idag. Efter att ha lämnat av barnen så åkte jag till gymmet och sen passade jag på att sola innan jag drog hem och duschade. Hann även diska och tvätta lite :-)
Jag behöver verkligen nya skor, men mina fötter är verkligen inte gjorda att ha skor på. Efter att ha varit in i flera skoaffärer så gav jag upp. Provade lite fina klänningar, men det var ju inte det jag var ute efter så jag gick och handlade mat istället.
När jag kom hem var det fullt hus här. Alva hade tre kompisar här och Oscar kastade sig in i leken. Jag tycker att det är mysigt när barnen har kompisar här. Sen är det klart att det inte är roligt jämt, men för det mesta :-)
 
Efter middagen packade vi ihop oss och åkte ner till Vilundavallen. Det var friidrotts träning för Alva. Hon ska tävla i tiokampen på lördag så det var förträning inför det. Jag hade med mig både Albin och Oscar, så de sprang omkring och lekte.
När vi kom hem hade klockan hunnit bli över åtta så sängen för Oscar och duschen för Alva. Oscar somnade på en gång :-) Hoppas att det är en vana som håller i sig!!!
Nu ska jag vika lite tvätt innan det är dags för mig att krypa ner. Imorgon är det dags för mig att ta första trampolinträningen den här terminen.
 
Alva på väg på en veckas scoutläger i somras!
En HEL vecka var hon borta, lilla skruttan. Hon hade inte saknat oss alls. Men vi saknade henne!!!
 

HT-14

Jaha, nu är den här: höstterminen!
Elin började skolan idag och Alva imorgon. Oscar har varit på dagis några dagar och Claes har jobbat ett tag. Jag har haft ett lite annat schema ett tag, men sen i måndags så är jag tillbaka i det gamla schemat.
Det innebär att jag är ledig imorgon. Eftersom Claes är bortrest så får Oscar gå på dagis så jag hinner träna något denna vecka. Jag har även en hel del annat som jag ska försöka göra imorgon.
Aktiviteterna börjar så smått den här veckan och sen rullar det på.
På jobbet är det mest kaos just nu så jag längtar tills nästa vecka då alla är på plats och vi kan börja sätta rutiner.
Så fort allt rullar på på jobbet så tänker jag försöka ta ut lite extra komp. Då kan jag ha Oscar hemma en dag och ändå unna mig lite vardagslyx. Hoppas att det inte stannar vid drömmar utan att jag faktiskt kan göra så :-)
 
Oscar har gått en andra omgång på fotbollsskola nu. Det har varit lördag till tisdag den här gången. Jag satt med lör och sön och det var så kul att se. Jag satt på ganska långt avstånd för att inte störa, men såg ändå när de spelade. Oscar såg ut att vara med hela tiden och lyssna bra (förutom när han brottade ner tränaren...). Det syns att han tycker att det är jättekul!
 
Oscar med sina fotbollskompisar :-)
 

RSS 2.0