Bakdag

Idag har jag kompat ut från jobbet och imorgon är jag ledig för att jag ska till ks.
Jag började dagen med att åka till Ica maxi och storhandla och sen hämtade jag Elin. Hon har också varit ledig idag så på schemat idag stod det bak! Vi ska ha kalas för henne här på lördag så det var bara att sätta fart så att vi har något att bjuda på på lördag.
 
Igår höll jag aldrig på att komma från jobbet. Eftersom jag är ledig nu tor och fre och sen på mån så har vi möte hela dan och sen är jag ledig tis och ons så hade jag endel att göra.
Det blir lite knäppt när man måste jobba en massa övertid för att kunna ta ut komp. Jaja...
En av mina läxor på kbt:n är om jobbet och första steget är att bara fundera på vad jag vill. Vill jag jobba kvar? Hur kan jag i så fall göra det bättre? Om jag inte vill jobba kvar, vad vill jag göra då?
Jag tycker ju att det finns så många fördelar med mitt jobb ex arbetstiderna, flexibiliteten, arbetsuppgifterna (de flesta), ansvaret m.m. Men, så finns det ju det där MEN!!! Och just nu så väger det otroligt tungt.
Samtidigt har man ju ingen aning om vad man får om man byter jobb. Kan ju både vara bättre och sämre. Men frågan just nu är vad som känns mest värt för mig nu???
Ja jag förväntar mig inget svar på det inom snar framtid utan bara att jag faktiskt börjar fundera mer öppet på det.
 
 

Öka!!!

Här sitter jag med handen i ostbågsskålen och tänker att jag måste göra något åt min figur... Och då menar jag inte att jag ska äta upp mig.
Idag har jag spenderat tre timmar i badhuset med Oscar och Alva. Puh!!! Det var jättemysigt och de skötte sig exemplariskt, men jag är helt slut.
Jag råkade se mig själv i spegeln i bikini idag :-(
Jag har känt mig väldigt nöjd med mig själv och träningen sista tiden. Mitt mål är att träna minst två ggr i veckan och senaste veckorna har det faktiskt blivit tre ggr :-)
Men idag insåg jag att jag måste trappa upp. Kanske inte i antalet ggr per vecka, men absolut i kondition och förbränning. Kanske ska ta och fundera på vad jag stoppar i mig också. Ialla fall om jag ska kunna känna mig bekväm i bikini i sommar. Jaja, det är långt kvar till sommaren. Jag äter upp den här skålen med ostbågar först och funderar vidare sen...

Känner inte igen mig...

Sista dagarna har jag inte känt igen mig på jobbet. Lättretlig och snäsig. Inte alls som jag brukar vara... Och idag insåg vi att mailen inte fungerat sen i torsdags. Vi kan skicka ut mail och ta emot internt, men inte externt. Kan ju säga att min stubin inte blev längre av det :-(
Jaja, får se om jag kan kompa ut någonting nästa vecka så att jag bryter den här onda cirkeln. För jag märker ju att jag inte är trevlig och då mår jag dåligt av det...
Imorgon ska jag försöka komma upp och träna på morgonen och hoppas att jag får mer ork och lugn i kroppen då.
 
Inget att se på tv, så jag kanske bara ska ta och krypa ner i sängen och glömma den här dagen!!!

Kramper

Nu efterlyser jag hemmatips mot kramper i benen och fötterna. Inte nog med att jag får kramp från och till på dagarna. Jag kan knappt sova för jag vaknar på nätterna och har så jä-la ont att jag bara skriker rakt ut.
Nu är det inte kul längre!!!
Funderar på om jag ska ringa min husläkare, men jag drar mig för det för jag tror inte att han kan göra något...
Men om det är någon som har något tips så är jag villig att prova allt!!!
 
Igår var Elin och jag på yoga. Det var riktigt skönt och jag kände mig ordentligt nedvarvad under resten av kvällen. Jag har inte heller haft så ont idag som jag trodde att jag skulle ha. Så det lär vi göra om!!!
Lyxade till det med en god fruktdrink efter duschen :-)
 
 
 

AJAJAJ

Satan i gatan vilken träningsvärk jag har idag!!! Jag vet inte ens om jag tycker att det är skönt... Jag kan knappt röra mig och benen känns mer och mer stumma för varje timme som går. Undra hur det blir imorgon???
Men förhoppningsvis är det bättre på onsdag för då har jag tänkta att träna igen.
 
I morse vaknade Oscar före sex så jag trodde att han skulle däcka tidigt, men nu är klockan halv tio och han har fortfarande inte somnat :-( Claes är bortrest och jag har varit på möte så Elin har haft barnen och Oscar har bara bråkat hela tiden. Han är inte inne i någon rolig period just nu. Det är till och med så att jag får höra när jag hämtar på dagis att han inte lyssnar och är busig/bråkig. Vart har min snälla kille tagit vägen???
 
 

Skoinköp

Jag HATAR verkligen att köpa skor!!! Tycker inte att det speciellt kul med skor, men jag tycker att det är snyggt när andra har snygga skor. En stor del av det beror nog på att mina fötter är stora, breda och höga så det finns egentligen inga skor som är gjorda till mina fötter. Jag får ont av alla skor.... Men, man måste ju ha skor. Framförallt i det här landet.
Och igår när snön kom hit så åkte vi in till stan. Barnen skulle gå på bio med kusinerna och deras föräldrar och jag, Claes och Elin skulle gå och titta i affärer och bara ha det bra.
Men när vi hade ätit lunch så kändes min ena stövel för stor och när jag kollade ner så hade hela dragkedjan gått sönder!!! Jag kunde helt enkelt inte ha dem längre så de timmarna som vi hade för oss själva gick åt till att leta skor till mig... Kan inte säga att jag blev på så bra humör av det. 
Men till slut hittade jag ett par på rean som var ok, men som alla andra skor så gör det ont :-( Jaja, jag går väl förhoppningsvis in dem snart.
 
 
Idag har Elin och jag varit och tränat på fm. Jag fattar inte hur jag ska kunna röra mig imorgon... Vi körde riktigt hårt benpass idag. Skönt, men jobbigt!!!

Världens sämsta mamma...

så känner jag mig idag :-(
Imorse skjutsade jag Alva till skolan och sen åkte jag till ks. Claes mötte upp mig på parkeringen och släppte av Oscar och så åkte han till Linköping och jag och Oscar åkte hem till en mammaledig kompis och fikade lite. Sen har vi bara varit hemma.
När Alva kom hem så berättade hon att även de hade haft studiedag idag... Det hade bara varit fritids. Och jag som var så duktig och kom ihåg både gympapåse och frukt.
Jag frågade varför hon inte ringt mig när hon visste att jag var hemma med Oscar, men hon hade haft så roligt så hon ville vara kvar.
Det hade till och med stått att hon skulle vara ledig så jag måste ha fyllt i det på någon lapp.
Ja, tur att hon inte verkade tycka att det var någon stor grej, men jag mår skit!!!
 
Imorgon ska resten in i vardagen också, ska bara se om Oscar somnar... Verkar inte så just nu.
Jag inser redan att jag dubbelbokat mig under veckan. Det här verkar ju gå bra! Jag kanske ska ha semester jämt.
 
Vi har ialla fall haft en toppenvecka i Åre! Vi har varit i backarna från 9.20 till 15 varje dag. Alva har åkt så gott som hela tiden, medans vi andra har varierat sysslorna med snölek, snowracer, fika och annat. Skönt med frisk luft, vi har somnat gott på kvällarna.
 
 
 

RSS 2.0