Skoinköp

Jag HATAR verkligen att köpa skor!!! Tycker inte att det speciellt kul med skor, men jag tycker att det är snyggt när andra har snygga skor. En stor del av det beror nog på att mina fötter är stora, breda och höga så det finns egentligen inga skor som är gjorda till mina fötter. Jag får ont av alla skor.... Men, man måste ju ha skor. Framförallt i det här landet.
Och igår när snön kom hit så åkte vi in till stan. Barnen skulle gå på bio med kusinerna och deras föräldrar och jag, Claes och Elin skulle gå och titta i affärer och bara ha det bra.
Men när vi hade ätit lunch så kändes min ena stövel för stor och när jag kollade ner så hade hela dragkedjan gått sönder!!! Jag kunde helt enkelt inte ha dem längre så de timmarna som vi hade för oss själva gick åt till att leta skor till mig... Kan inte säga att jag blev på så bra humör av det. 
Men till slut hittade jag ett par på rean som var ok, men som alla andra skor så gör det ont :-( Jaja, jag går väl förhoppningsvis in dem snart.
 
 
Idag har Elin och jag varit och tränat på fm. Jag fattar inte hur jag ska kunna röra mig imorgon... Vi körde riktigt hårt benpass idag. Skönt, men jobbigt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0