Bromma

Vi väntade besök i fm, men de hade fått magsjukan, så då var det bara att planera om. Och med regn utanför så planerades inomhusaktiviteter. Första stoppet var Lekplatsen i Bromma. Tanken var att barnen skulle få springa av sig. Och det fick de :-) Ett tag var vi helt ensamma, lyxigt! Det var ett ganska litet ställe, men det kostade inte så mycket och var precis lagom. Det var såpass att barnen kunde leka och klättra själva och vi kunde sitta vid ett bord och titta på. Klart att vi var tvungna att hjälpa till lite, men vi behövde inte springa och passa hela tiden. Oscar skulle såklart göra allt som Alva gjorde och klättrade efter henne högst upp i alla klätterställninger.

När barnen var trötta så gick vi över till Bromma Blocks. Det var premiär för oss. Ett väldigt trevligt centrum. Dit åker jag gärna igen. "Tyvärr" var det rea överallt så det blev endel shopping.
Jag var på pop´s rea i Stinsen när den bara varit i några dagar och det fanns inget kvar. Här fanns massor kvar :-) Så ett tips till er som vill handla på deras rea är att åka dit.


Claes byggde ett litet hus till barnen


Såg mer ut som ett fängelse när vi fick dit taket :-)


Oscar åker kana


Claes åker kana


Alva åker kana (och hon gör det snyggast)


Mina nya fina skor! Jag blev kär vid första ögonkastet...


Och en klänning till mamma :-)


Och så lite fynd till barnen på pop
Vi handlade även lite till, så pappa blev inte helt lottlös :-)
Han hittade även en jacka, men som inte fanns i hans storlek, men den hänger nu och väntar på honom i Globen. Så vi får se vad vi hittar på imorgon. Något söder om stan låter det som.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0