Regn

Jag lyckades sova i ca 20 min, sen åt vi lunch och tog oss iväg till Barnens djungel. Vi var inte ensamma där kan jag säga. Det fanns knappt någon parkering och sen var det fullsmockat därinne. Jag hittade inte ens någon stol att sitta på. Men efter ett tag hittade vi ett bord. Då behövde vi sitta efter att ha lekt i 100 graders värme bland 10000 skrikande barn!!!
Regnet bara öste ner och har fortsatt med det.
Det är tydligen översvämningar inne i stan, men inte här (än...)

Oscar ska bara äta själv nu för tiden. Han vägrar att bli matad. Om man håller fram en sked så skakar han på huvudet och kniper med munnen. Men ger man honom skeden så äter han jättefint. Det är ioch för sig bra att han övar och lär sig, men det blir mycket tvätt och dammsuga för mig...

Det känns som att jag har blivit alldeles pluffsig under semestern så jag ställde mig på vågen för att kolla. Men då insåg jag att jag inte har någon aning om vad jag vägde innan vi åkte...

Idag skulle min pappa haft namnsdag. Det är Olof idag!

Jag är så van att Elin är med oss nu, så jag saknar henne jättemycket fast hon bara har varit borta i 4 dagar.

   

Trött, grinig och seg...

Hade tänkt att gå på museum eller liknande idag, men just nu orkar jag inte ta tag i någonting. Jag tror att jag går och lägger Oscar och vilar själv en stund... Hoppas att jag får lite mer krafter sen så vi kan hitta på nåt i em

Just nu så sitter barnen och leker med Alvas Play doh. Oscar förstår inte riktigt hur man ska göra, men han tittar på Alva och försöker göra likadant :-)


Blääääääää (så känns allt just nu....)

Lediga dagar

Claes började ju att jobba i måndags, så barnen och jag går här hemma och myser på dagarna. Än så länge ialla fall, jag lär nog bli rastlös snart. Även fast Oscar inte har feber längre så är han fortfarande lite hängig och orkar inte lika mycket som vanligt.
Så för att få lite miljöombyte idag så tog vi bilen till Klockvägen och plockade hallon och smultron. Det var ingen hemma där för de är på semester, men vi hade kollat med dem innan. Oscar tyckte nog att han var i paradiset. Han åt och åt :-)
Claes åkte in till stan direkt efter jobbet, han skulle kolla på fotboll. Så jag har varit ensam nu på kvällen också... Oscar har strulat och inte velat sova fast han är supertrött. Men jag tror att det är för varmt. Utslagen han har på hela kroppen ska ju inte kännas säger de...

Jag har kollat på friidrott mest hela kvällen. Tyvärr går det inte så bra för svenskarna. Men jag tycker att det är kul att kolla ändå :-)
Nähä, nu ska jag ladda ner lite semesterbilder på fejjan.

   

Tredagarsfeber

Oscar blev sjuk dagen innan vi åkte till Varberg. Han hade hög feber och var ordentligt förkyld. Efter ett par dagar blev han feberfri och även förkylningen blev bättre. Men i lördags fick han feber igen... MEn inga andra symptom. Sen har han börjat hosta och fått diarré.
Igår var jag till läkaren med honom, men de hittade inget...
Imorse vaknade han med prickar på hela ryggen och lite på resten av kroppen. Jag sökte på tredagarsfeber och ALLT stämde.
Skönt för då betyder det att han ska bli bättre nu :-)


Hem ljuva hem!!!

Hemma!!! Så skönt!
Vi har haft det jättebra på semestern, men det är riktigt skönt att komma hem.
Vi åkte först till Gran Canaria och var där i två veckor. Sol, bad och värme!!!

Sen hann vi vara hemma i tre dagar, varav en tillbringades inne i stan. Sen bar det av till Varberg! Där bodde vi i en stuga på Appelviken. Hela min släkt var där. Vi var 20 personer!!! Jättemysigt!

Jag får berätta mer sen och lägga in några bilder. Det orkar jag inte nu. Jag ska se till så att barnen somnar och sen ska jag krypa ner i min egen säng!

Min bil har gått sönder under semestern. Vilket har inneburit en massa strul och jag fick vara borta en extra natt... Vi har bråkat med försäkringsbolag och biluthyrare till ingen nytta. Kontentan av de hela är att jag inte får några pengar för min bil och jag måste köpa en ny. Men andra ord: Det blir dyrt!


RSS 2.0