Sportlov

Den här veckan är jag och barnen lediga :-)
Igår blev Oscar hämtad vid 16. Han skulle åka med Hampus hem och leka och sova där. Och han är kvar än :-)
Jag ska hämta honom om någon timme.
Jag har funderat på hur jag ska få ihop träningen denna vecka då jag inte ser att jag kan komma iväg. Men nu på fm så snörade Alva och jag på oss skorna och tog en promenad på 40 min. Jätteskönt!!! Jag gick lite saktare än vanligt och Alva tyckte att det gick för fort så det var nog en bra kompromiss :-) På slutet tittade solen fram och vi såg både snödroppar och vintergäck.
Planen för em är att åka till Täby och göra några ärenden. Bl a behöver båda barnen gummistövlar och det känns som att det är dags nu. Förhoppningsvis så kommer våren nu!!!
 
På fredag är det sista gången på kbt:n som vi träffas hela gruppen. Det känns lite sorgligt! Men nu har jag blivit vän med de flesta av dem på fb så då kan man ändå hjälpa varandra lite och påminna om hur man ska tänka osv. Så det känns ialla fall lite bättre.
Annars har vi inga planer för helgen och jag har inte bestämt om jag tycker att det är skönt eller tråkigt. Jaja, det är ju bara tisdag idag :-)
 
(lånad bild)

har annat för mig...

Ja nu har det verkligen varit så ett tag. Och när jag har bloggat så har jag gjort det på matbloggen. Jag har fått en ordentlig nytändning där. Jag ligger med på blogg.se´s My taste både bland de senaste inläggen och som bubblare. Det har resulterat i en massa nya läsare. Superkul!!!
Men det har ju gjort att den här bloggen har blivit lidande.
Som vanligt är det full fart, vi (barnen) har ju aktiviteter mån-tor och så ska jag hinna med och träna också.
Men jag är riktigt nöjd med mig själv, det har blivit träning minst två ggr/vecka som är mitt mål. Faktiskt tre-fyra gånger de flesta veckorna.
Jag försöker passa på att gå ut och gå när Oscar har gympa.
Jag har ju kommit på det här med att lyssna på podcast när jag tränar. Väldigt trevligt!
Men jag behöver tips på bra poddar.
Eller ska jag ge mig in i att lyssna på böcker via telefonen? Och hur gör man då?
 
på kbt:n är det bara två ggr kvar med gruppen. Jag har insett hur mycket det betyder för mig och hur ska jag klara mig sen???  Jag är rädd att det jag har lärt mig glöms bort när jag inte blir påmind hela tiden.
 
 

18 år!!!!

Idag har vi firat att Elin har blivit vuxen!!!
Jag fick ett mail i morse där det stod att jag har blivit avstängd från Skola24 pga av att mitt barn har blivit myndig :-)
Jag har inte längre tillgång till hennes bankkonto och hennes studiebidrag kommer att betalas ut till henne direkt.
Inte så stora omställningar, men bara tanken att hon är så stor är svindlande .-)
Idag klappar jag mig på axeln och tycker att vi vuxna runt Elin har gjort ett bra jobb de här första 18 åren. Hon har vuxit upp och blivit en väldigt trevlig och omtänksam tjej.
 
Tanken var att hela vår familj och hela hennes pappas familj skulle gå ut och äta idag, från hennes pappas familj kom bara han för de andra ligger hemma i feber :-(
Men vi hade trevligt och vi fick hela personalstyrkan att komma och sjunga för Elin med en dessert med sprutande eld. När vi satt och åt så gjorde de så för en annan och då sa Elin att Guuud, vad pinsamt, så vill jag inte ha det.
Men då hade vi redan sagt till ;-)
Och nej hon tyckte inte att det var jättekul och hon tackade oss inte efteråt... Men vi tyckte att det var kul och jag tror att hon tyckte att det var lite kul.
 
Grattis igen Elin och hoppas att du är nöjd med din födelsedag!!!
 
 

RSS 2.0