Karusellen

Jaha, nu är vi verkligen inne i karusellen ordentligt!
Jag har varit ledig idag. Efter att ha lämnat av barnen så åkte jag till gymmet och sen passade jag på att sola innan jag drog hem och duschade. Hann även diska och tvätta lite :-)
Jag behöver verkligen nya skor, men mina fötter är verkligen inte gjorda att ha skor på. Efter att ha varit in i flera skoaffärer så gav jag upp. Provade lite fina klänningar, men det var ju inte det jag var ute efter så jag gick och handlade mat istället.
När jag kom hem var det fullt hus här. Alva hade tre kompisar här och Oscar kastade sig in i leken. Jag tycker att det är mysigt när barnen har kompisar här. Sen är det klart att det inte är roligt jämt, men för det mesta :-)
 
Efter middagen packade vi ihop oss och åkte ner till Vilundavallen. Det var friidrotts träning för Alva. Hon ska tävla i tiokampen på lördag så det var förträning inför det. Jag hade med mig både Albin och Oscar, så de sprang omkring och lekte.
När vi kom hem hade klockan hunnit bli över åtta så sängen för Oscar och duschen för Alva. Oscar somnade på en gång :-) Hoppas att det är en vana som håller i sig!!!
Nu ska jag vika lite tvätt innan det är dags för mig att krypa ner. Imorgon är det dags för mig att ta första trampolinträningen den här terminen.
 
Alva på väg på en veckas scoutläger i somras!
En HEL vecka var hon borta, lilla skruttan. Hon hade inte saknat oss alls. Men vi saknade henne!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0