Hemma igen!!!

Igår kväll kom vi hem igen efter 12 dagars resande. Ganska skönt faktiskt!
Vi kom hem till ett städat hus, jätteskönt. Det kändes vuxet :-)
När vi ätit och fått ur all packning så tog jag en lång dusch med ansiktsmask, skrubb osv. Jättehärligt! Det är inte så att vi inte har kunnat duscha, men det var skönt att få göra det hemma i min egen dusch.

Vi har haft det jättebra. Vi började med en vecka i ett hus i Jylland tillsammans med Anders, Birgitta, mamma och Frida. Och så vi fem :-) Det var ett gansaka stort hus med 5 sovrum, ett kök och vardagsrum och ett poolrum och en ganska stor altan.
Vi hade superväder alla dagar utom en, den sista dagen. Så vi har badat i havet och i poolen, solat, varit i Skagen, på Fårup sommarland m.m.
Claes och jag har även firat bröllopsdag! 4 år har vi varir gifta nu. Claes fick i present av mig att vi ska till Dalhalla i aug och titta på Saleem och bo på hotell.

När vi åkte ifrån huset så åkte Anders, Birgitta, mamma, Elin och Frida hem och vi andra åkte ner till Köpenhamn. Vi stannade en natt på vägen dit på ett litet hotell. Dagen efter åkte vi ner till Köpenhamn och bodde på ett jättefint hotell. det var två stycken walk-in-closet på rummet. Den ena använde barnen till lekrum :-) De hade nog fått plats att sova där båda två.
Vi gick många timmar på tivoli och sen gick vi ner till Nyhavn och åt en god middag.

Sen bar det av till Småland och familjen Jonsson. Det är alltid lika trevligt hos dem! Vi var vid havet och badade, gick på ALV och umgicks.

Men igår när det var dags att åka hem så var det riktigt skönt att få komma hem :-) Borta bra, men hemma bäst heter det ju...

Vi hade ca 700 bilder i kameran när vi kom hem...












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0