Vadstena

I lördags åkte Claes och jag till Vadstena, utan barn ;-) Vi fick ett presentkort för ett år sedan som det var dags att utnyttja. Vi firade bröllopsdag i söndags så det passade bra. Vi hade ett jättetrevligt dygn!!!
Själva hotellet hade lite mer att önska, men Vadstena besöker jag gärna igen.
Barnen var hos farmor och farfar och har haft det jättebra! Igår när vi kom för att hämta dem så var det 30 grader ute, så vi stannade kvar där och badade i poolen och blev bjudna på middag. Trevligt!
Här hemma har vi många planer på saker som vi skulle vilja fixa och göra om så idag bar det iväg till ikea. Vi hittade förstås inget av det vi var ute efter... Och jag frågade mig själv fler ggr under besöket vad f-n vi gjorde där. Jag gillar verkligen INTE att gå på ikea. Blir grinig och irriterad och det blev inte bättre av att jag började med att gå in på stadium och provade bikinis...
Kände att jag var värd ett glas vin till maten efter denna ångestladdade dag!!!
Tvättmaskinen går på högvarv här hemma för snart bär det av till Danmark :-) Oscar har börjat nedräkningen!
 
 
Några bilder från Vadstena:
 
 

Sköna lata dagar

Fler dagar har rullat förbi och jag har kommit in i någon sorts semesterlunk. Skönt!
Igår var vi på 25-års fest och kom hem mitt i natten så idag har jag och barnen pysslat och tagit det lugnt.
I tisdags var Alva hos Jennifer på tjejmiddag. Det var bara de två. De hade bestämt meny själva och Mange och Claes var där och lagade mat och serverade tjejerna. De åt sniglar, musslor, lövbiff, hemmagjorda pommes och glass. Jag är glad att jag inte blev bjuden :-) Jag bjöd istället hit Nettan och Hampus och grillade hamburgare, sen hyrde vi film och tittade på Dumma mig.
Och igår på dan så var Alva kvar hos Jennifer så Elin, Oscar och jag gick på bio och såg Dumma mig 2. Det var premiär för Oscar och mig att kolla på 3D film. Den var riktigt bra! Och Oscar var jättenöjd! Så ikväll har han gjort en egen Dumma mig-pjäs och spelat upp för oss :-)
 

Sommarlov!

Idag har vi haft en riktigt skön sommarlovsdag.
Vi softade på fm och sen packade vi ihop lite saker och cyklade ner till Bollstanäs badet.
Oscar lekte i sanden och Alva badade, själv satt jag och bara njöt av ledigheten.
När vi kom hem så stack jag iväg och handlade och Alva tog sin första fästing-spruta.
Vi har hunnit hänga och leka i trädgården och grillat till middagen.
Sen tog Elin och jag en långpromenad, vi var ute i en timme och gick. Min rygg har ju inte varit så bra sista tiden så vi får se om det här gör det bättre eller sämre. Det kan vara så att jag inte kommer ur sängen imorgon, men då vet jag ialla fall om jag kan fortsätta att röra mig eller inte.
Hur som så var det skönt att röra på sig så nu har jag bänkat mig framför tvn och ska kolla på film innan jag somnar.
 
Fin vy på vår promenad

RSS 2.0