Stackars lilla snoriga Oscar

Inatt har Oscar varit jättesnorig och knappt kunnat sova. Ett tag bara grät han, han fattade väl inte vad som hände när han knappt kunde andas. Stackars liten!!!

Igår skjutsade jag mamma och Elin till arlanda. De skulle till Madrid och hälsa på Jonas och Carmen. Jag är avundsjuk!!! Hoppas att de får det jättebra. Jag pratade med Elin när de hade landat och då hade de 25 grader. Så hon var nöjd :-)
Samtidigt som jag var på arlanda så hämtade jag Claes. Vi åkte förbi prisextra på hemvägen och handlade.
När vi kom hem så fikade vi och sen gick Claes och vilade och jag sorterade kläder. Jag fortsatte med det halva kvällen och Alva och Claes lagade mat. Det blev toast till förrätt. Jag fick en med brie och en med parmaskinka, Alva och Claes åt räkor på sin. Till varmrätt åt vi grillad hällefundra på en bädd av morötter och sockerärtor, italienskt kryddsmör och pressad potatis. Jättegott! Senare på kvällen åt Claes och jag en tallrik med ost och kex.


Jaha nu ska jag se vad vi ska hitta på idag. Vi ska åka vid 16-tiden så det kanske bara blir soffhängande idag. I och för sig ganska skönt :-) Men jag får ju så dåligt samvete av det. Men det kanske är det som är dagens grej, att göra så lite som möjligt utan att få dåligt samvete...
 Jag hittade gåstolen på vinden till Oscars stora glädje :-)

det blir inte alltid som man tänkt sig...

Morgonen började bra, hade ställt klockan och gick upp tidigt och tog en dusch. Lämnade Alva på dagis och åkte in till stan. Inga köer så jag var där vid 9.30. Så då var det "bara" att hitta en parkeringsplats... ROOM hade utförsäljning för de har gått i konkurs så HELA Kungsholmen var fullt. Jag fattar inte hur folk orkar. Det var köer i flera hundra meter...
Efter 45 min hittade jag till slut en plats. Mötte upp Catarina och Moa och gick till bussen, när den kom så var det redan 2 vagnar på, så vi fick snällt stå kvar... och 20 min till nästa. Så vi bestämde oss för att ta T-banan istället. När vi väl kom fram dit så var Oscar jättehungrig, han hade inte ätit på över 4 timmar. Så jag satte mig och ammade och då insåg vi att någon förmodligen hade hoppat framför tåget för det var stop och förseningar. Så när klockan var 11.30 så gick vi upp ur tunnelbanan, gick och köpte lunch och tog med oss upp till Catarina. Jaja, vi fick ju umgås ialla fall, även om det inte blev något museum...
När jag åkte därifrån så var det först stop i trafiken (utanför ROOM igen), men sen flöt det på fint.
Hämtade Alva på dagis och åkte hem till mamma. Vi tog en promenad ner till minneslunden. Hämtade upp Elin på vägen :-) Det var skitkallt! Vi tände ljus, satte dit blommor och Elins sten.
Sen gick vi hem till mamma igen noch jag hjälpte henne med hennes räkningar och sen bjöd hon på mat. Bra byte tycker jag :-)
Alva somnade vid 20.45 idag igen, och Oscar somnade vid 23... MEn jag har hunnit göra räkningarna idag ialla fall. Oscar hjälpte till, vet inte om det gick så bra eller om jag bara fick merjobb. Dyrt blev det ialla fall!

Imorgon kommer Claes hem! Ska bli så skönt! Saknar honom jättemycket, en vecka är ganska lång tid ibland.

Snorig

Jag är jättesnorig och känner mig allmänt hängig och slutkörd. Så jag ska nog gå och lägga mig så att jag orkar med imorgon. Då ska Oscar och jag gå på Moderna museet.

Idag har Elin slingat och klippt sig :-)
Taget med min telefon...

Alva har varit på dagis idag. Jag och Oscar har varit hos sjukgymnasten och sen i centrum med Elin.
Har plockat lite, tvättat en del, börjat sortera tvätten. Ätit pasta med ost, skink och champinjonsås.
Nu går jag och äckar och hoppas att jag mår bättre imorgon.

Slappardag

Jag gick upp hyfsat tidigt i morse, men var ändå inte klar i tid :-(
När jag skulle duscha (enda ensamma tiden dessa dagar) så kom Alva och ville duscha med mig. När vi hade duschat klart, klätt oss, gett Alva frukost och set till så att Oscra var klar så var det dags att gå upp till Öppna förskolan. Där var det dockteater idag. Alva tyckte att det var jättebra! JAg var väl inte lika road...
Efter teatern så var vi kvar en stund så att barnen kunde leka, och vi vuxna fika :-)
När vi kom hem så gick Alva in till grannen och åt lunch och jag värmde resterna från igår. Sen kom Jenni och fikade. Vi satt i flera timmar och fikade och snackade. Alva kom in en sväng och fikade och körde med Jenni (det brukar hon göra när Jenni är här...) Jag passade på att rensa en del svamp. Sen gick vi upp och tittade i lite gamla fotoalbum. Vi skulle kunnat sitta hur länge som helst. Det var jätteskönt att bara sitta och snacka och slappa. Det behövde jag!
När Jenni gick så råkade jag bjuda in mig själv på middag hos Yasemin :-) Det var inte riktigt meningen, men det blev så och det var tur. Då slapp jag laga mat och så fick jag trevligt sällskap. Tack Yasemin!!! Vi fick kokt potatis och lax i ugn med någon romsås. Det var jättegott. 
Efter ett tag var det dags för barnen att gå och lägga sig så vi gick in till oss. Alva fick både välling och en bulle som var kvar sen em. Sen låg hon ganska länge i sängen innan hon somnade, men till slut kom John Blund. Jag har rensat och förvällt den sista svampen så nu ska den bara ner i påsar och in i frysen innan jag ska gå och sova.

Min näsa bara rinner... Jag har sår runt näsan för att jag har snutit mig så mycket. Ont i halsen har jag oxå. Men det är bara på kvällarna...

Nu har jag ett berg av tvätt att ta hand om medans jag tittar på brothers & sisters.


Höstlov

Idag var det första dagen på höstlovet! Claes åkte till Tyskland imorse och kommer inte hem förrens på fredag. Men vi andra var lediga idag. Jag, Alva och Oscar åkte ner till nya Vilundabadet, men Elin ville inte följa med. Det var sådär, ganska litet och inte så mycket grejjer. Men Alva och jag hade jättemysigt. Oscar badade endel också. Efter ett par timmar i badet visade Alva mig sina skrynkliga fingrar och sa at det var dags att gå upp :-)
På vägen hem så stannade vi och köpte frimärken och fick iväg de flesta inbjudningarna... Resten ligger i lådan imorgon. Så är det bara resten av planeringen och förberedelserna kvar.

Vi åkte hem och tog en varsin yoggi och han sitta ner i ca 40 min innan det var dags att åka till gympan.
Det var inte så många barn där idag, men de som var där lät desto mer. Jag fattar inte hur 5-åringar kan ha så mycket energi. Men det är härligt att se. Idag hoppade de bla trampett. Och Alva fick visa att hon lärde sig att göra kullerbytta utan att sätta i händerna igår.

När vi åkte ifrån gympan så åkte vi förbi mamma och hämtade svamp som hon har plockat. (Så nu vet jag vad jag ska göra imorgon) och så åkte vi förbi Elin med lite grejjer. Nu ska hon vara hos Krille till på fredag, då hon åker till Madrid.
Väl hemma så kokade jag spagetti och värmde köttfärssåsen som jag tog fram ur frysen imorse. När vi hade ätit klart och diskat upp så var det sovdags för Alva. Nu har även Oscar somnat och det är väl dags för mig med strax.

Igår när vi var hos Claes föräldrar så hade de köpt en stor pumpa som tjejerna (Elin) skar ur. Vi fick ta med den hem, den ska stå på vår trapp.


Bröllop!!!

Igår var vi på Kristin och Roberts bröllop. Det var jättetrevligt och de var jättefina!
Alva var hos farmor och farfar, men Elin och Oscar var med. Oscar är ju svår att lämna bort... och Elin var medbjuden eftersom det var hennes faster (och gudmor) som gifte sig.
De ska åka till USA i två år snart så menyn var amerikainspirerad :-)
Claes hade sin nya kamera med sig så vi har nästan 600 bilder, så jag ska lägga in några i alla fall.
Oscar var vaken under hela middagen men sen somnade han och sov en ganska lång stund så då passade jag på att dansa. Jag var nog på dansgolvet i flera timmar. Så nu behöver inte jag motionera mer på ett bra tag :-) Men kul var det!
Vi kom inte i säng förrens vid 4 (eller 5 gammal tid) så vi sov ganska länge idag allihop.
Alva hade avslutning på Mulle på fm.
Sen har vi mest såsat omkring innan vi åkte till Claes föräldrar och åt mat.

Nu har vi kommit hem och Claes, Alva och Oscar sover. Claes har packat sin väska för 5 imorgon bitti kommer en taxi och hämtar honom. Sen åker han till Tyskland och kommer inte hem förrens på fredag :-(


Nygifta!!!

Tandläkarbesök och shopping

Upp tidigt imorse, bajsade, men inte hann jag allt jag skulle för det. Första anhalt var ftv i Bollstanäs. Det var någon speciallist där som skulle kolla elins mellanrum. Han sa att hon slipper tandställning, de bygger på framtänderna istället. Skönt för henne! Jag kommer ihåg hur ont det gjorde med tandställning :-(

När vi lämnat Elin i skolan hämtade vi upp mamma och åkte in till stan. Vi åkte runt hur länge som helst innan vi hittade parkeringsplats. Jag höll på att ge upp flera gånger. Men till slut hittade vi en plats. När vi sen skulle ner på stan så gick vi genom Humleparken. Det var så himla höstfint där. Det var oranga färger i hela parken och löv på hela marken. Var tvungen att ta några foton :-)
Humlegården i höstskrud 

Vi gjorde några ärenden och gick sen och fika. Vi satte oss inne i Sturegallerian och jag tog en latte och en kanelbulle. Är jag en riktig lattemorsa nu???
Sen var det tandläkardags. Det gick sådär, han tog bort en del tandsten och lagade en fyllning som gått upp. Sen var det inge mer "fel", men dyrt blev det.

Oscar och jag hos tandläkaren. Fotograf: Alva

Sen gick vi bort till gallerian och åt lunch och försökte titta i affärer. Men det var inte så lätt, för jag hade en dotter som tjatade om att få åka hem och leka med kompisar.
Det slutade med att vi åkte hem utan att ha gjort något av det som jag skulle idag...

På vägen släppte vi av mamma och hämtade upp Elin. Sen åkte vi hem och gav Oscar mat och såg till så att Alva fick gå till en kompis sen åkte Elin och jag till centrum och shoppade lite. Då fick jag ialla fall lite gjort.

När vi kom hem hade Claes maten klar. Det blev pepparbiff, pommes och sås. Mycket gott! Sen fick vi glass till Idol.

Jag har gett upp på flaskmatningen ett tag nu. Så igår fick han både morotspuré och potatis och palsernacksmos. Och idag provade vi gröt! Det var gott! Allt som kommer på sked är gott! Så nu hoppas jag att gröten fortsätter funka för då kan Jenni ge det när vi ska på konsert...

Imorgon är det dags för bröllop!!! Kul! Elin ska följa med oxå, det är ju hennes faster som gifter sig.

 

NEJ!!!

Hinner inte skriva så mycket för jag måste gå och sova... Klockan är alldeles för mycket redan.
Jag har återigen kommit på att jag måste lära mig att säga NEJ!!! Mest till mig själv...

Vem bryr sig om hur inbjudningskorten till dopet ser ut??? Måste jag verkligen sitta och göra 40 st för hand??? Och samma dag prova ett nytt recept på soppa och självklart måste man ha nybakat bröd till soppan. Speciellt den dagen man har varit hos frissan och inte hunnit med de vanliga sysslorna så det ska man hinna oxå.
Nu får jag skärpa mig.
Jag måste bli bättre på att göra INGENTING!!! Och att säga NEJ!!!
Jag blir så arg på mig själv.

Nu har Oscar vaknat så då ska väl han vara vaken en stund...
Och jag som måste upp tidigt imorrn. (det är svårt att öva och säga nej till honom, han lyssnar inte så bra :-) )

En hyfsat lugn dag

Oscar ville inte somna igår kväll. Han bara låg och skrattade. HAn somnade nog inte förrens ett-tiden och då låg han i vår säng. Sen knorrade han hela natten... Han vill inte ta nappen på nätterna utan vill använda mig som napp :-( Inte så kul. Hur som så hade vi somnat båda två lagom tills det knackade på dörren. Det var grannen som undrade om Alva var klar. Klockan var 08.45!!! Så jag skyndade mig och hade Alva klar på 5 minuter (då hade hon ätit välling, klätt på sig och packat Mulleväskan). När hon hade åkt så åt jag frukost och tänkte sen krypa ner i sängen igen, men då vaknade Oscar.
Jag gjorde oss iordning och åkte ner till centrum. Där träffade jag Mange, Jeanette och barnen och åt lunch med dem innan jag skulle till optikern. De var så snälla att de tog Oscar med sig när det gick och handlade så slapp jag ha honom med mig. Det gick inte så bra, jag har ju tyckta tt jag inte ser med mina linser. Och det hade jag rätt i. Enligt henne ser jag så pass dåligt med dem att jag inte får köra bil... Det slutade med att hon ska skicka en remiss till ögonläkaren, eftersom min syn kommer och går och ibland ser jag dubbelt. Hon pratade om några prismor som inte går att korrigera med linser, så det blir väl glasögon framöver...

Oscar

Sen åkte jag och hämtade Alva och så gick vi in till grannen och fikade. När Claes kom hem så kom han också in och drack kaffe. Där satt vi tills det var dags att gå in och slå in presenter och byta om. Vi var bjudna hem till Jeanette (MAnge, Jennifer och Hampus) på middag. Det är Jeanettes födelsedag idag.
Vi fick jättegod paj och sallad. Tackar!

Vi hann hem lagom till Greys. Så Elin och jag tittade på det medans Claes la Alva, sen förhörde jag Elin på spanskan, hon har prov imorgon. Då somnade Oscar. Skönt då kanske jag får sova inatt för han har knappt sovit idag på dan, tänkte jag då. Men nu hör jag att han har vaknat och ligger och pratar med Claes...
Så det är väl lika bra att jag hämtar honom så att Claes får sova, hen ska upp tidigt imorgon.Alkva och Jennifer

Ännu en dag till ända...

Oscar har strulat halva natten igen... Snart måste jag/vi bryta mönstret, men jag känner att jag behöver hjälp med det och då är det nog inget bra att göra det en vardag när Claes ska upp och jobba. Och i helgen ska vi ju på bröllop...
Imorse när jag skulle börja klä på Oscar ytterkläderna så knackade det på dörren. Det var grannen som undrade om hon skulle skjutsa Alva till dagis. Jätteskönt! Då kunde jag gå och lägga Oscar istället och äta frukost i lugn och ro. Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Så det blev lite mailande, tog hand om disken och tvätten, vattnade blommorna och pysslade. Sen ringde Elin och ville komma hem. Hon hade fått en bula i pannan på gympan och hade ont. Så efter ett tag kom hon hem och la sig och sov en stund. Jag väckte henne efter ett tag så att hon kan sova ikväll... Och så var det dags för lunch. Det blev varma mackor.

Sen har vi suttit med inbjudningarna igen... Nu har jag gjort 8 av 40. Det går framåt ialla fall. Ska nog göra nån till ikväll.

Elin har haft träning idag så det blev tidig middag. Vi åt redan 17.20. Jag testade ett nytt recept udag igen. Det blev champinjonfisk. det var inget fel på smaken, men jag var lite skeptisk till konsistensen på fisken. Men alla andra åt med god aptit, så det är nog  bara jag som är löjlig. Man hade fiskfilé och citronsås i ugnen och sen strödde man på stekta champinjoner och vitlök. Och så var det ris till. Väldigt lättlagat.

När vi hade ätit och druckit kaffe var klockan inte ens sju. Så då åkte jag och Oscar ner till hallen och kollade lite. Det var trevligt, det var ett sen jag var nere.

Nu ska jag få mina barn att sova. Vi har trott flera gånger att hon sover, men då kommer hon uppsmygande...



Skulle ta kort på Elins blåtira, men den syns knappt på kort. Men tittar ni noga så är den ovanför hennes vänstra öga. Det är en bula oxå.
Elin

Inte så bra dag...

Jag kom aldrig i säng igår kväll. Så när jag precis hade somnat så var det dags för Oscar att vakna... Och sen strulade han hela natten. Han vägrade ta nappen och skulle bara äta/snutta hela tiden. Så jag har inte sovit så jättemycket :-(
Jag hade ialla fall bestämt att Alva skulle vara hemma så jag gick upp och talade om det för albin och gick sen och la mig en stund. Det blev varken sömn eller vila, men en mysig stund med barnen.

Vi har inte gjort så mycket idag, då jag har mått illa, haft ont i magen, huvudet och nacken. Sen om det är psykiskt, magsjukan, trötthet eller nacken som spökar vet jag inte.

Det har blivit lite pyssel med inbjudningskorten och så skulle jag prova ett nytt recept. Jag hade planerat en spenat och skincanelloni som skulle gå snabbt eftersom det är gympa på måndagar. När jag började rulla canellonin så insåg jag att det var för lite mat, så då fick jag spä ut fyllningen med creme fraiche och när det var klart så bestämde jag att det fick bli lasange istället. Slutresultatet blev en spenat och skinklasange som var god! Alla åt med god aptit.

Nu försöker Claes få Alva att sova, Elin pluggar inför ett prov, jag bloggar och Oscar leker med en docka.

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid :-) Önska mig Lycka Till!

Vilken toppenhelg!!!

förutom en liten detalj; att Alva varit magsjuk...

I fredags så mötte jag upp några tjejer i Täby och så gick vi och "hämtade" Kristin. Det var dags för hennes möhippa. Hon är inte så förtjust i uteliv, så vi hade gummistövlar och regnkläder på när vi hämtade henne. Men det blev ett härligt dygn på en herrgåård. Aftornoon thé, spa, 4-rätters middag och en härlig frukostbuffé innan det var dags att åka hem igen.
Vi hade det jättemysigt och jag insåg att jag måste åka på sånt oftare :-)
Afternoon théKristins Djurgårdsbikini med autografer på
När Oscar och jag kom hem så åkte Claes och handlade för vi skulle ha gäster på kvällen. När han hade åkt så kräktes Alva, men hon mådde inte så dåligt och hon hoppade omkring efteråt. Så jag ringde våra gäster, men de bestämde sig för att komma ändå.
Så vid halv fem kom Jenni och Robert. Vi hade bestämt oss för att det skulle bli en riktig höstmiddag. Så till förrätt blev det löjromstoast och till varmrätt hade vi gjort kalvstek, hasselbackspotatis, trattkantarellsås, glaserade lökar och smörstekta morötter. Det blev riktigt gott! När vi hade ätit och barnen sov så plockade vi fram lite spel. Jag var kung!

Jenni och Alva
Vi kom i säng ca 2 och 30 min senare kom Alva springande. Först hade hon världens diarré och ytterligare 30 minuter senare så kräktes hon jättemycket. Jag låg och gav Oscar mat så stackars Claes fick ta hand om allt själv. Sen fick han ligga inne hos Alva och så låg Oscar och jag inne hos oss.
Så det blev inte mycket sömn för någon av oss i natt.

Claes gick upp med Alva imorse så jag och Oscra låg kovar i sängen jättelänge. Även om man inte sover så  kan man mata och slumra lite emellanåt. Jätteskönt! Det behövde jag verkligen. Tack Claes!
Claes gick ut och klippte gräset och fixade ute medans jag och barnen pysslade och duschade. Sen åkte jag och Oscar till Stinsen.
Alva har inte riktigt förstått varför hon inte fått leka med kompis idag. Hon har ju varit jättepigg :-)
Hon är fortfarande lös i magen så vi får se hur vi gör imorgon.
Idag har vi ätit faijtas. Det var länge sen vi åt det. Det var jättegott!

Allt försvann

JAg hade skrivit ett långt inlägg om idag, men sen försvann  bara allt. F-N
Jag orkar inte skriva om allt, så det blir en sammanfattning.

lämna på dagis, hem byta om, åka in till stan, möte med advokaten om min nacke och pappas boupptäckning, Väsby centrum, banken, träffa Elin, hämta Alva, plocka lite härhemma, baka äppelpaj, laga mat, äta, lägga Alva, kolla på TV, plocka upp varor som Claes handlat, kolla på film...
Och nu har även Oscar somnat 23.30...
I centrum idag så köpte jag en sten till Elin som det står "Saknar dig" på, och så är det ett hjärta på. Hon vill lägga det i minneslunden.

Nu lägger jag in lite bilder från Turkiet. Nu har jag kollat på de 200 första bilderna och valt lite från dem.... Kollar på resten en annan dag.


Jenny och MollySötnos!Elin posarMolly poserarNya svanar varje dag... Elin försöker lära sig hur man gör...Molly somnade vid bordet :-)Tjejerna badar

Två månader av saknad!

Igår var det 2 månader sen som min älskade pappa dog!
Två månader som gått så långsamt, men ändå så fort
Två månader där det har hänt så mycket, men ändå så lite

Jag har nog ändå inte riktigt förstått vad som har hänt
Jag tror var och varannan dag att pappa ska komma tillbaka
Jag vill nog inte förstå
Det finns inte tid och utrymme just nu för att förstå och sörja
Min stora starka pappa kan ju inte vara borta
Han kommer nog snart...

Det dör ju människor varje dag, känner alla närstående så här???
Varför utsätter vi oss för detta???
Är det bättre att ha älskat och förlora än att aldrig ha älskat???

Jag vill inte, vill inte, vill inte
Jag vill ha pappa här nu!

Pappa, jag älskar dig!!!

Potatis

Idag har Oscar fått prova att äta potatis. Han tyckte att det var jättespännande med skeden och gapade varje gång den kom till munnen. Det mesta av potatisen hamnade nog i magen :-) Totalt var det en tesked. Nu får han prova det ett par dagar innan vi går vidare med någon annan smak.

Alva har varit på kyrkis idag mellan 9 och 12. Då var Oscar och jag hos sjukgymnasten, handlade och lämnade saker till Elin i skolan.
När vi hämtat Alva var det dags för lunch, sen gick hon tillgrannen och lekte och jag tog en dusch och påbörjade middagen. Sen var det gympa :-) Det var lika rörigt och kul som vanligt. När vi kom hem så hade Claes kommit hem och börjat koka spagetti som vi åt till köttfärssåsen jag hade gjort innan vi åkte.

Nu har vi kollat på tv, surfat, pratat i telefon och lagt barn. Inte i den ordningen...
Klockan är snart tolv och jag ska krypa ner i sängen. Shit vad vardagen kom ikapp snabbt efter en veckas semester...

Turkiet!!!

Sol, värme, bad, Bamse-klubb och shopping. Det är en snabb resumé av våran Turkiet semester! Vi har haft det jättebra!
Vissa gånger har man funderat på vad man håller på med... Det har varit vid tillfällen när vi ska bära all packning + trötta barn, eller när Oscar eller Alva har flippat ur. Jag har i och för sig saknat Claes mycket hela tiden, men framför allt då.
Men överlag har det gått jättebra! Jenny och jag har hjälpts åt och Elin har varit jätteduktig!
Alva har haft fullt upp med Bamse-klubben och andra barnaktiviteter. En kväll var hon med i Bamse stars, hon mimade och dansade till "Hej, Sofia". Hon var jätteduktig! Stod på scen alldeles själv. Efter hennes uppträdande så blev hon intervjuvad av programledaren. Han frågade om hon kände någon i publiken. Då svarade hon Nej. Han skrattade och sa att det var vanligt att 5-åringar åkte själv till Turkiet :-) Sen frågade han vem det var som vinkade och då sa hon Jennö. Jaha, Jenni, vem är det? NEJ, Jennö, inte Jenni sa hon då
Och idag när hon berättade det för Claes så sa hon att alla i publiken skrattade för att han sa fel :-) Sötnos, hon fattade inte att det var åt henne alla skrattade. hihi
Vi har badat en hel del, tjejerna har legat i mest hela tiden. De har hoppat från kanten. Elin har övat på att dyka och göra volter och Alva har övat på magplask och bomben.
Elins största nöje har varit att shoppa :-) De hade ett stort utbud av billiga kläder och skor. Så hon fick med sig en hel garderob hem.
Det blev några tröjor och trosor/kallingar till mig, Claes och Alva också.

Planet landade 03.15 inatt och jag släckte lampan härhemma 04.45. Jag sov i stort sett ingenting på planet. Oscar sov i mitt knä och jag var rädd att tappa honom om jag skulle somna. Så nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen och läsa lite innan jag sover.
Jag får berätta mer om resan senare. Fler foton kommer senare, vi hade tagit 588 foton + flera filmer...


Alva blir intervjuvad


Vart tar tiden vägen???

Blev väckt imorse av att telefonen ringde. Det var min sjukgymnast som ringde och avbokade min tid idag. Det var inte bra alls. Jag hade verkligen behövt gå dit idag. Jag har hur ont som helst...
Jag lämnade Alva på dagis och sen åkte jag till mamma och åt frukost och gjorde hennes räkningar. Tiden bara försvann. När jag var klar så åkte vi och handlade och sen åkte jag hem och åt lunch. Sen var tanken att jag skulle packa. Jag hann inte så mycket för efter en halvtimme var det dags att väcka Oscar och ge honom mat och en ny blöja.
När jag kom till dagis så hade Alva precis blödit näsblod. Hon hade fått en rak höger av en kille :-( Men hon hade tydligen inte sagt så mycket.
Väl hemma så fortsatte jag att plocka med kläder och annat inför resan. Jag hann inte så mycket som jag tänkt för helt plötsligt var det dags att lag mat.
Det blev köttfärsbiffar som jag fyllde med ädelost och hade bacon runt, potatisgratäng och madeirasås. Det var mycket gott! Det blev lite lyxig torsdags middag, men det var enda gången vi äter middag ihop denna vecka.

När vi hade ätit klart var klockan redan halv åtta så då var det dags att göra iordning barnen för natten. Sen tar det ju alltid hur lång tid som helst innan Alva somnar. Och ikväll ville inte Oscar somna heller...
Nu sover ialla fall båda två!!!
Så idag ska jag försöka komma i säng lite tidigare för jag känner att jag behöver sova. Det har riktigt krypit i kroppen flera gången idag av irritation och då brukar det hjälpa att sova :-)

Natti natti

RSS 2.0